RYKKET UT: Brannvesenet måtte ut til Frydenbergveien søndag ettermiddag, da en juledekorajson tok fyr.
Nyheter
RYKKET UT: Brannvesenet måtte ut til Frydenbergveien søndag ettermiddag, da en juledekorajson tok fyr. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Tok fyr i juledekorasjonen

Søndag 17. desember ble alle nødetater tilkalt, da en juledekorasjon tok fyr i Frydenbergveien på Oppegård.

Søndag 17. desember kunne det gått riktig galt i Frydenbergveien. Rett før 16.30 tok en juledekorasjon fyr, og ingen var tilstede i boligen. 

Les også: – Kan ramme alle

– Brannvesenet har tatt seg inn hoveddøren til boligen, og det brant i en juledekorasjon med levende lys. Brannvesenet bar hele stuebordet ut, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Pål-André Thorsby. 

Blås ut lysene 

Et familiemedlem skal ha kommet hjem og sett at dekorasjonen sto i fyr og flamme. Heldigvis gikk det bra denne gangen, og  ingen ble skadet under brannen.

Juletiden er en tid hvor mange tenner levende lys, og politiet oppfordrer folk til å passe ekstra godt på når man har tent lys. 

Les også: Brann i vaskemaskin på Ødegården

– Det er mer bruk av levende lys i høytiden. Ikke forlat rommene uten å blåse ut lysene. Det er så fort gjort å glemme det når man har gått ut av rommet. Man tenker at man skal tilbake, men kanskje ringer det en telefon, også blir det aldri "noe tilbake", sier Thorsby.

Politiet opplyser om at det opprettes en sak på forholdet.

– Beboer blir anmeldt for uaktsom brann, sier Thorsby. 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen