KLARE FOR INNREDNING: Byggene lengst mot syd er klare for innredning.
Nyheter
KLARE FOR INNREDNING: Byggene lengst mot syd er klare for innredning. (Foto: Veronica Grude Docker)

Torget på vei opp

GreverudTorget begynner å ta form og alt er i rute, men det er fortsatt 23 leiligheter igjen for salg.

Byggene har begynt å reise seg på Greverud, og det nye leilighetskomplekset er i ferd med å ta form. De første leilighetene skal være innflyttingsklare fra mars neste år og de siste før sommerferien 2019. Næringslokalene skal stå klare til innflytting etter sommeren 2019.

REISER SEG: Det er mye aktivitet på Greverud, og GreverudTorget er snart på plass med 101 leiligheter og tre næringslokaler. Foto: Veronica Grude Docker

 

– Fin fremdrift

– Det går bra, vi har en veldig fin fremdrift, ligger på plan og er veldig fornøyd. Nå er garasjekjellerne ferdig, vi er stort sett ferdig med råbyggene og betongkonstruksjoner, og er klare til å begynne på innredningsarbeidene i de blokkene som ligger lengst syd, sier prosjektsjef i Kruse Smith Eiendom AS, Morten O. Kildahl.

FORNØYD: Prosjektsjef i Kruse Smith Eiendom AS, Morthe O. Kildahl er fornøyd med utviklingen så langt. Foto: Veronica Grude Docker

Les også: Politikere – hva ønsker dere å signalisere?

Av de 101 leilighetene er 23 tre- og fireroms fortatt til salgs, i størrelsen 73 til 102 kvadratmeter, med priser fra 4,5 millioner og oppover. Av leilighetene som er solgt hittil er de fleste til folk fra nærområdet.

– Det er vesentlig lokale folk. Veldig mange er folk som har solgt rekkehuset eller eneboligen sin og kjøpt her, forteller Kildahl.

Meny bygges om

Meny-butikken som ligger på senteret i dag skal bygges om og får inngang der vareleveringen er i dag, og varelevering der inngangen er.

– Inngangen til Meny skal snus og legges inn mot torget. De byggearbeidene starter nå i høst. Det skal lages en vesentlig bedre Meny-butikk, og vi tror det vil løfte senteret og gjøre Greverud som destinasjon enda bedre, sier Kildahl.

Les også: Lover godt airmanship

Foreløpig er det usikkert når ombyggingen skal gjennomføres, men kjøpmann Øyvind Øvsthus er i møter om saken denne uken.

–  Vi er ferdig med å tegne slik vi vil ha det, men det er ikke avklart når vi begynner ennå. Det er en del ting som skal falle på plass, og det er ingen dato satt ennå. Men at vi skal pusse opp butikken, det er et faktum, sier Øvsthus.

KNUTEPUNKT: – Sommeren neste år vil jeg tro Greverud senter blir et urbant og fint knutepunkt, sier prosjektsjef i Kruse Smith Eiendom, Morten O. Kildahl. Foto: Ilustrasjon

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen