MÅTTE RYKKE UT: Like før klokken 19:00  fredag kveld fikk Øst politidistrikt en melding om en trafikkulykke på Gamle Mossevei i Oppegård.

Nyheter Trafikkulykke i Oppegård

MÅTTE RYKKE UT: Like før klokken 19:00 fredag kveld fikk Øst politidistrikt en melding om en trafikkulykke på Gamle Mossevei i Oppegård. (Foto: Oppegård Avis)

Traff fjellveggen på Gamle Mossevei

En bil med en 20-åring fra Oppegård og en tenåring fra Oslo har kjørt inn i fjellveggen ved Villa Sandvigen for å unngå kollisjon med en møtende bil.

Klokken 18:56 fikk Øst politidistrikt en melding om en trafikkulykke på Gamle Mossevei i Oppegård. Kort tid etter var nødetatene på stedet.

– En bil har kjørt inn i fjellveggen ved Villa Sandvigen. Utforkjøringen skal ha skjedd i en kurve som følge av at en møtende bil har kuttet svingen, så føreren måtte kjøre ut for ikke å kollidere med denne bilen, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Han sier føreren er en mann i 20-årene fra Oppegård og passasjeren er en tenåring fra Oslo.

– Ingen av dem skal være skadet, sier Sandberg.

Det går verre med bilen som har vært involvert i trafikkulykken, ifølge operasjonslederen.

– Bilen er av merket Mercedes og er totalskadet.

 

 

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen