TAR IKKE FERIE: Friskis&Svettis Oppegård tar ikke ferie, og feirer 20 år med nok en sommer med gratis sommertrening.
Nyheter
TAR IKKE FERIE: Friskis&Svettis Oppegård tar ikke ferie, og feirer 20 år med nok en sommer med gratis sommertrening. (Foto: Privat)

Tren gratis i sommer!

Friskis&Svettis Oppegård tar ikke ferie, og feirer 20 år med nok en sommer med gratis trening.

Friskis&Svettis Oppegård har hatt gratis sommertrening for alle i over ti år, og i år er intet unntak. 

– Dette er et godt tilbud til ungdom nå når alle idrettslag og fritidsaktiviteter har sommerferie, sier daglig leder Stefanie Rehn.

Les også denne artikkelen om Friskis&Svettis sitt 20-årsjubileum!

– Vi har hatt tilbud om gratis sommertrening i alle år. Vi ser på dette som et folkehelsetiltak. Trening er bra for alle som vil komme i form, som vil holde seg i form og som kjeder seg, sier Rehn.

Friskis&Svettis har hold på med trening for alle i snart 20 år i Oppegård kommune og har 500 medlemmer. Det som begynte med noen få utetreninger på forskjellige gressplener i kommunen, har vokst seg til et mangfoldig treningstilbud innendørs med spinning, vektstang og den klassiske «saltreningen».

Saken fortsetter under bildet. 

SOMMERFORMEN: Kom i form, eller bare hold den i sommer. Foto: Privat

Frivillig arbeid

Mens mange aktivitetstilbud tar ferie eller er ikke tilgjengelig i sommermånedene tilbyr idrettslagene F&S Oppegård og F&S Ski faste treningstimer hver uke på Langhuset på Langhus, på brannstasjonen på Sofiemyr og i Friskissalen på Sofiemyr. Her kan alle fra 12 år og oppover trene så mye de vil, og tilbudet er helt uforpliktende. 

– Instruktørene og verter stiller opp gratis minst fire timer i uke fra mandag til torsdag med forskjellige timer. Så her kan man komme i form, holde formen eller bare ha det moro, sier Rehn.

Les også: Den 20. styrkeprøve

– Alle våre funksjonærer stiller opp frivillig i sin fritid for at alle kan oppleve treningsglede gratis. Ingen instruktører tjener penger i F&S, alt arbeid er basert på frivillig innsats – slik det er i de fleste idrettslag. Mange instruktører har vært med i ti, femten eller til og med 20 år.

Fakta

  • Friskis&Svettis Oppegård er som et alminnelig idrettslag, og er tilknyttet Norges Idrettsforbund. 
  • De tilbyr gratis sommertrening for alle i hele skoleferien. 
  • For å være med, må du ha fylt 12 år. 
  • Tilbudet er uforpliktende.
TAR IKKE FERIE: Friskis&Svettis Oppegård tar ikke ferie, og feirer 20 år med nok en sommer med gratis sommertrening. Foto: Privat

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen