KOMMER TILBAKE: Mange hadde gledet seg til å se "Tullebunden"-forestillingen igjen. Nå er den utsatt inntil videre.
Kultur
KOMMER TILBAKE: Mange hadde gledet seg til å se "Tullebunden"-forestillingen igjen. Nå er den utsatt inntil videre. (Bilde: Bjørn E. Eriksen)

Tullebunden er avlyst

Det ble ingen forestilling! Ny spilledato blir 1.februar

–  Det blir ingen forestilling! Revyen er avlyst!

Dette var beskjeden fremmøtte fikk da de stilte opp for å se Oskar Braatens revy Tullebunden i nutid og fremtid i Kolben onsdag.

Årsaken til at revyen ikke spilles er en arbeidsulykke i Kolben. Det ville da ikke være mulig å kontrollere scenelyset,  på den måten det var forutsatt.

Kommer tilbake

Tullebunden - i nutid og fremtid er en enakters revy. Handlingen foregår på perrongen på Kolbotn stasjon, som het Kullebunden Station,  da stykket ble skrevet i 1916.

Forfatteren Oscar Braaten beskrev lokale forhold og enkeltpersoner i Oppegård kommune,

Revyen ble en stor suksess da den ble satt opp i Kolben våren 2016. Seniorakademiet valgte å sette opp en ny forestilling. Den blir det ikke mulig å se før 1. februar.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen