KOMMER TILBAKE: Mange hadde gledet seg til å se "Tullebunden"-forestillingen igjen. Nå er den utsatt inntil videre.
Kultur
KOMMER TILBAKE: Mange hadde gledet seg til å se "Tullebunden"-forestillingen igjen. Nå er den utsatt inntil videre. (Bilde: Bjørn E. Eriksen)

Tullebunden er avlyst

Det ble ingen forestilling! Ny spilledato blir 1.februar

–  Det blir ingen forestilling! Revyen er avlyst!

Dette var beskjeden fremmøtte fikk da de stilte opp for å se Oskar Braatens revy Tullebunden i nutid og fremtid i Kolben onsdag.

Årsaken til at revyen ikke spilles er en arbeidsulykke i Kolben. Det ville da ikke være mulig å kontrollere scenelyset,  på den måten det var forutsatt.

Kommer tilbake

Tullebunden - i nutid og fremtid er en enakters revy. Handlingen foregår på perrongen på Kolbotn stasjon, som het Kullebunden Station,  da stykket ble skrevet i 1916.

Forfatteren Oscar Braaten beskrev lokale forhold og enkeltpersoner i Oppegård kommune,

Revyen ble en stor suksess da den ble satt opp i Kolben våren 2016. Seniorakademiet valgte å sette opp en ny forestilling. Den blir det ikke mulig å se før 1. februar.

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen