MYE SOM SKAL GJØRES: Det totale arbeidet som gjør det nødvendig å stenge stien er antatt å være ferdig i oktober.
Nyheter
MYE SOM SKAL GJØRES: Det totale arbeidet som gjør det nødvendig å stenge stien er antatt å være ferdig i oktober. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Store endringer på turstiene i nord

Arbeidene for å få vann- og kloakk til Svartskog er i gang. Sjekk hvordan du som turgåer berøres og hvordan du skal ferdes i naturen fremover.

Til og med den 31. desember i år vil gangveien mellom broen over E18 på Mastemyr og ned tlil Hvervenbukta være stengt. Årsaken er at Oslo kommune ølegger nye vann- og avløpsledninger i samarbeid med Oppegård kommune.

Det totale arbeidet som gjør det nødvendig å stenge stien er antatt å være ferdig i oktober. Det blir også lagt opp en forbindelse for reservevannforsyning som forbinder de to kommunene.

Les også: Endelig i gang

Turveien må vurderes på en sikker måte. Nå er vi endelig i gang, og vi er opptatt av at prosjektet ikke blir forsinket. Dette er første del av vann- og avløpsprosjektet vårt, og vi har sagt at de første abonnentene skal kunne koble seg på Bålerud i 2019. Det står vi ved, sier Pettersen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SAMARBEID: Oslo og Oppegård kommuner samarbeider om vann kloakkarbeidet som foregår påturstien mellom Mastermyr og Hvervenbukta. Kjell G. pettersen i UMP oppegård og Ersin Coskun overingeniør i vann- og avløpsetaten i Oslo kommune.
SAMARBEID: Oslo og Oppegård kommuner samarbeider om vann kloakkarbeidet som foregår påturstien mellom Mastermyr og Hvervenbukta. Kjell G. pettersen i UMP oppegård og Ersin Coskun overingeniør i vann- og avløpsetaten i Oslo kommune. Foto: Veronica Grude Docker

Endringer i turveiene

Dette medfører likevel en del endringer for turgåere i området.

Oslo kommune har i samarbeid med Oppegård kommune skiltet alternative ruter til og fra Hvervenbukta (Ljansbruveien / Gamle Mossevei). På oversiktskartet ser du hvor du kan gå eller sykle i denne perioden.

Tilsammen er det seks ulike, omskiltede steder i forbindelse med arbeidene som påvirker deg som ferdes i området.

kartet som Oppegård kommune har laget, ser du en gul linje, som er for gående og syklende. Den blå linjen er kun for syklende, den grønne er kun for gående og den røde linjen representerer en stengt vei.

HER ER OVERSIKTEN: Følger du dette kartet, kan du være trygg på å ferdes trygt under arbeidene.
HER ER OVERSIKTEN: Følger du dette kartet, kan du være trygg på å ferdes trygt under arbeidene. Foto: Oppegård kommune

Nyheter Nordre Follo kommunestyre behandler budsjettet

Følg med på kommunestyremøtet nå!

Årets viktigste møte hvor blant annet budsjettet skal behandles, starter klokken 09.00 i kommunestyresalen i Oppegård rådhus og er åpent for alle. Eventuelt kan du se det direkte på NettTV. Les hele saken

Til toppen