BRUK LYSLØYPEN: – Vi oppfordrer til at ferdselen skjer på lysløypen og ikke på anleggsveien, sier Ole-Petter Jensen i Skanska Norge.

Friluftsliv i Oppegård

BRUK LYSLØYPEN: – Vi oppfordrer til at ferdselen skjer på lysløypen og ikke på anleggsveien, sier Ole-Petter Jensen i Skanska Norge. (Foto: Ole-Petter Jensen)

Turveien mellom Tårnåsen og Åsland er åpen igjen

Lysløypen mellom Tårnåsen og Åsland har vært stengt siden slutten av februar.

Fredag 1. november ble lysløypen mellom Tårnåsen og Åsland (red. anm.: se den oransje linjen i kartet) åpnet igjen for ferdsel, etter å ha vært stengt i snart ett år.

Den populære turveien var stengt på grunn av anleggsarbeidene på stedet, i forbindelse med bygging av en reservevannledning fra Oslo til Oppegård kommune.

  Kart: Skanska Norge

Velg lysløypen fremfor anleggsveien

Det vil fortsatt pågå anleggsarbeider nær broen ved Åsland, hvor det bores gjennom fjellet ned til Åsland, ifølge utbyggeren Skanska Norge.

Sistnevnte, som er totalentreprenør for byggeprosjektet Politiets nasjonale beredskapssenter, opplyser at anleggstrafikken vil gå på en egen vei som går parallelt med lysløypen.

– Vi oppfordrer til at ferdselen skjer på lysløypen og ikke på anleggsveien, sier Ole-Petter Jensen i Skanska Norge.

Les også: Klargjøres for bruk senere i år

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen