TAKKNEMLIG: Lions-president Svein Vangsøy er mer enn fornøyd med årets Tulipanaksjon.
Nyheter
TAKKNEMLIG: Lions-president Svein Vangsøy er mer enn fornøyd med årets Tulipanaksjon. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Tusen takk, Oppegård!

Folket støttet opp om Lions sin tulipanaksjon. President Svein Vangsøy er storfornøyd.

Den 27.-29. april var det igjen klart for Lions sin årlige Tulipanaksjon, hvor inntektene av salget av blomsterbukettene går til undervisningsopplegget «Mitt Valg», og kampen mot narkotika. «Mitt Valg» veileder dessuten dagens unge til å ta egne og selvstendige valg på vanskelige temaer, og dette faller i smak!

Godt salg

Rundt 1000 buketter ble linet opp og gjort klart for salg før helgen, og salget gikk som varmt hvetebrød, ifølge Lions-president Svein Vangsøy.

– Vi hadde en målsetting om å selge 1000 buketter. Vi endte opp med å selge hele 984, og det er vi svært fornøyd med, sier Vangsøy.

Les også: Mer enn bare blomster

Presidenten er full av takknemlighet for at folk støttet opp om denne viktige aksjonen også i år.

Lions Club Oppegård takker alle bedrifter og sambygdinger som støttet vår aksjon og kjøpte tulipaner av oss i disse dagene, sier Vangsøy.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SOLGTE GODT: Årets Tulipan-aksjon i regi av Lions ble godt mottatt av folket. Neste 1000 buketter ble solgt.
SOLGTE GODT: Årets Tulipan-aksjon i regi av Lions ble godt mottatt av folket. Neste 1000 buketter ble solgt. Foto: Privat

Til nytte

Pengene som har kommet inn for salget kommer raskt til nytte.

Allerede 2. mai var Lions nemlig i gang med et «Mitt Valg»-oppfølgingskurs for 25 lærere på Kolbotn skole.

Les også: Se den flotte lavvoen Lions og Landstormen har bygget opp igjen for oss

Videre planlegges et oppstartingskurs i august/september for Sofiemyr skole og dermed har vi gjennomført grunnkurs i «Mitt Valg» for alle barneskolene i kommunen.Dette takket være inntektene fra tulipansalget.

– Vi håper at vi skal kunne ta dette undervisningsopplegget også på andre arenaer enn i skoleverket, sier Vangsøy.

– En viktig støtte

Presidenten er full av takknemlighet for folks gavmildhet.Det å kjøpe blomster av Lions, er nemlig mer enn bare kvasten, på så mange måter.

– Disse bukettene handler om mer enn bare å kjøpe blomster. Selvfølgelig kan du kjøpe billigere tulipaner andre steder, men det er ikke prisen det handler om, sier Vangsøy.

– Å kjøpe en bukett er en kvittering for at man støtter Lions sitt arbeide, og dette er vi takknemlige for, sier Vangsøy.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen