ULYKKE: En leser var ute og gikk tur og kom over ulykken.
Nyheter
ULYKKE: En leser var ute og gikk tur og kom over ulykken. (Foto: Privat)

Ung jente skadet

Tirsdag 19. juni var det en sykkelulykke langs Skiveien.

På gangveien langs Skiveien mellom Shell stasjon og Myrvoll skjedde en sykkelulykke i dag, tirsdag 19. juni rundt kl. 15.15. 

Et vitne på stedet forteller at det var en jente på 11-12 år uten hjelm, og at det var tre-fire andre jenter der, som i følge vitnet heller ikke hadde hjelm. 

Sykepleier og jordmor Jannicken Ruthenbeck var nummer to på skadestedet, og kontaktet Oppegård Avis for å avkrefte påstanden om at jentene ikke hadde hjelm på seg.

Kjørte forbi uten å hjelpe

– Det var hjelmer der, ungdommene var utrolig flinke til å gjøre det de skulle i en slik situasjon. Det som er mest interessant med denne situasjonen er at mange kjørte sakte forbi og tok bilder. Omtrent ingen av de som kjørte forbi spurte om de trengte hjelp. Det er det som står igjen som interessant etter denne hendelsen, skriver hun til Oppegård Avis.

Les også: Kloakkutslipp fra Kolben hemmeligholdt i ett år

Ruthenbeck synes det var trist lesing å se at vitnet hadde sagt at jentene ikke hadde hjelm, og påpekte at jentene var flinke og holdt hodet kaldt i situasjonen.

Skadeomfanget er ukjent. Oppegård Avis har vært i kontakt med politiet, men de er ikke blitt informert om ulykken. 

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen