HER SKAL DET HA SKJEDD: Ungdommer fra Oslo skal ha kommet med toget til Kolbotn, og angivelig ha meid løs på lokal ungdom.
Nyheter
HER SKAL DET HA SKJEDD: Ungdommer fra Oslo skal ha kommet med toget til Kolbotn, og angivelig ha meid løs på lokal ungdom. (Anders Nordheim Dahl)

By-ungdom angrep angivelig lokal ungdom på Kolbotn

Lørdag 11. november ble flere ungdommer involvert i en voldshendelse på Kolbotn. Politiet ønsker vitner til hendelsen.

Lørdag 11. november i 20.00-tiden fikk politiet melding om bråk på Kolbotn.

Så mange som 20-30 ungdommer skal angivelig ha kommet utenbys fra og havnet i klammeri med lokal ungdom. 

–  Det er kommet personer som ikke tilhører området der til og blitt bråk og håndgemeng, som har medført at noen har blitt slått, sier John-Erik Veseth leder for forebyggende seksjon i Øst politidistrikt

Les også: Beruset dame kjørte i autovernet

Politiet er igang med å undersøke hva som har hendt, og har fått inn noen anmeldte forhold. 

– Vi jobber med saken for å nøste opp i mest mulige detaljer for å finne ut av hva som har skjedd og hvem står bak dette her.

Skal ha kommet fra byen

Mange har kontaktet Oppegård Avis for å tipse om saken, og de fleste av tipsene går i retning av at det skal ha vært ungdommer fra Oslo som har kommet med toget til Kolbotn.

Disse skal da angivelig ha gått til uprovosert angrep på ungdommene, uten at dette er bekreftet. 

Flere av ungdommene fra Oppegård som skal ha blitt angrepet skal være aktive i Oppegårds håndballmiljø, etter det Oppegård Avis erfarer. 

Ønsker vitner

Politiet vil gjerne ha kontakt med vitner til voldshendelsen. 

– Vi prøver å å få tak i vitner. Det er vanskelig å si så mye akkurat nå, men vi jobber med å få tak i de som utøvde volden.  Det er viktig for oss å få tak på de at, slik at dette ikke skjer igjen, sier Veseth. 

 – Hvis noen har opplysninger som kan hjelpe oss ønsker vi at det tar kontakt.  Og hvis noen har blitt utsatt for vold eller trusler, vil vi at de tar kontakt, vi godtar ikke at sånt skjer, sier Veseth.

Til toppen