TAGGET: Toppetasjen i branntårnet er tydelig merket av taggerne som har vært på ferde. (Foto: Privat)

– Unnskyld uttrykket, men for noen forbanna drittunger

Taggere har skamfert branntårnet på Grønliåsen.

For snaut to uker siden ble det nye branntårnet offiisielt åpnet med en folkefest i Grønliåsen. I kveld delte Per Haukeland noen triste bilder fra branntårnet. 

ORDFØRER-ÅPNING: Ordfører Thomas Sjøvold var til stede sammenmed Per Haukeland da tårnet ble åpnet søndag 2. juni. Foto: Oppegård Avis

– Da er det jo selvfølgelig noen som har tagget i tårnet alt. Svart spray i hele toppetasjen. Unnskyld utrykket ,men for noen forbanna drittunger. Det står Prinsdal Hauke2. Så det er ikke så vanskelig å se hvor dem kommer fra. Dem kaller seg tydelig H2 ( Hauketo) så noen må jo vite hvem de er. Dette blir politianmeldt i morgen, skriver Haukeland på Facebook-gruppa Branntårnet Grønliåsen. 

Masse respons

Innlegget har fått massiv respons. Per Haukeland var en av initivativtakerne til de nye tårnet, og har brukt utallige dugnadstimer for å få det ferdig i vår. 

Bildene Haukeland har delt viser at det er gjort skadeverk både i toppetasjen på tårnet, i trappegangen, og på andre informasjonstavler langs oltidsveien. 

Trekker inn i treverket

Oppegård Avis snakket med Per Haukeland sent torsdag kveld. 

– Det er ikke akkurat sjokkerende, men jeg trodde ikke det skulle skje så raskt. De har brukt spray som trekker inn i treverket, så det ser ut til at det må slipes bort og impregneres på nytt. 

– 11 dager fikk tårnet stå i fred før dette skjedde. Jeg er bare forferdelig lei meg. 

Haukeland var fortsatt et stykke unna å legge seg da vi snakket med han like før midnatt.  

– Jeg var veldig skuffa i stad, men det går bedre nå. Saken blir politianmeldt i morgen. 

Oppegård Avis følger opp saken. 

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen