SVÆRT SPENT: Høyres Kjell G. Pettersen tør ikke tippe resultatet, men håper på blå seier.
Nyheter
SVÆRT SPENT: Høyres Kjell G. Pettersen tør ikke tippe resultatet, men håper på blå seier. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Utrolig spennende!

Høyres Kjell G. Pettersen tør ikke tippe resultatet av valget i Oppegård, men håper på fire nye og blå år.

Ved forrige stortingsvalg gjorde Høyre det skarpt i Oppegård, og ble kommunens største parti med 39 prosent. I år er det derimot ikke noe ønske om å verken tippe et resultat eller komme med forhåndsprognoser. 

– Jeg er fornøyd med årets valgkamp. Nå er det opp til velgerne og det blir spennende å se hva de har gått for. Jeg tør rett og slett ikke å tippe noe resultat, sier Kjell G. Pettersen i Oppegård Høyre. 

Les også: Håper på høy valgdeltagelse

– Det er rett og slett for mange usikkerhetsfaktorer og variabler i denne ligningen. Det er ikke til å komme bort fra at mye avhenger av om Venstre kommer over sperregrensen. Det er det selvfølgelig et håp om, men jeg har selvfølgelig tro på fire nye borgerlige år med en borgerlig regjering med et sterkt Høyre, sier Pettersen. 

Pettersen tror også det kan ta tid før man får vite hva slags regjering man kommer til å få etter valget. 

– Igjen kommer alt an på resultatet i valget, så vi får følge med i spenning. For min del skal kvelden og natten tilbringes på rådhuset, i spenning, sier Pettersen. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen