FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE.

Nyheter VIDEO: Fakkelmarkering på Tårnåsen skole

FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Eskil Bjørshol )

Varmet hjerter til store og små med flott fakkelmarkering

For tredje året på rad har Tårnåsen skole sørget for en flott fakkelmarkering for et inkluderende læringsmiljø på skolen. Se på videoen inne i saken for å gjenopleve høydepunktene fra arrangementet.

Fredag 17. januar 2020. Fakkelmarkering for et inkluderende læringsmiljø på Tårnåsen skole.
PRIMUS MOTOR BAK ARRANGEMENTET: Det var rektor Nina Sæthre som tok initiativ til fakkelmarkering for et inkluderende læringsmiljø på Tårnåsen skole for tre år siden. Foto: Yana Stubberudlien

Til tross for regn og kraftig vind, møtte opp rundt 600 elever, lærere og mange foresatte ved Tårnåsen skole for å markere at de står sammen for et inkluderende miljø på skolen.

De møtte opp foran skolen ved skolestart klokken 08.15 fredag morgen da rektor Nina Sæthre ønsket alle velkommen til et unikt arrangement i vår nye storkommune.

Det var for tre år siden Sæthre startet som rektor på Tårnåsen skole og siden den gang har fakkelmarkering for et inkluderende læringsmiljø blitt en tradisjon på denne skolen.

Det lokale skolekorpset, elevrådet og FAU stilte opp, og en elevgruppe ved skolen sørget for flotte taler, sanger og ikke minst BlimE-dansen som falt i smak hos de fremmøtte.

HOLDT APPELL: Elevrådsleder Peder Bjørshol holdt en rørende appell. Foto: Yana Stubberudlien

DU er god nok

"... Å ha noen å være med er noe av det beste som finnes. Det er jeg helt sikker på at gjelder for voksne også.

Rektor sier ofte til oss at «alle er superhelter». «At vi kan klare hva som helst». Det er nesten helt sant. Vi kan i alle fall klare ganske mye.

Det er kanskje ikke så mange av oss som kan fly, redde verden fra katastrofer eller andre superhelt-ting, men vi har den viktigste superkraften av dem alle. Den som kanskje har aller best effekt: Nemlig det å være greie med hverandre. Og om vi skal forvente at FN, statsministere eller andre politikere skal følge barnekonvensjonen – så må vi klare det selv også.

Det starter med oss barn. Vi kan gjøre en stor forskjell. Det er det aller viktigste med denne dagen. Uansett hva du liker eller hvem du liker: DU er god nok. VI er alle gode nok", var noe av det elevrådsleder Peder Bjørshol (12) sa til flere hundre som møtte opp til å markere at de står sammen for et godt læringsmiljø på skolen.

Her kan du høre hele talen ved elevrådsleder Peder Bjørnshol (12).

Ble varm og god i hjertet

BESØKTE SKOLEN: – En sånn markering gjør noe med oss. Jeg ble varm og god i hjertet av å se de engasjerte ungene og foresatte som fulgte med, sa Arnfinn Almås, fagsjefen for utvikling og forvaltning i oppvekstsektoren i Nordre Follo. Foto: Yana Stubberudlien

Den nybakte fagsjefen for utvikling og forvaltning i oppvekstsektoren i Nordre Follo kommune, Arnfinn Almås, har tidligere jobbet i Ski kommune i 20 år. Han sier at han aldri før har opplevd et lignende arrangement.

– Det var veldig annerledes å se en fakkelmarkering i tillegg til BlimE-dansen som danses av elevene over hele landet. Det var et kjempeflott arrangement. En sånn markering gjør noe med oss. Jeg ble varm og god i hjertet av å se de engasjerte ungene og foresatte som fulgte med, sa Almås til Oppegård Avis.

Les mer i Oppegård Avis neste uke.

Se også flere bilder fra arrangementet her:

FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE: Mishel Ahmed, Stella Waalmann Eriksen, Ene Wangsvik, Sakina Batool Zaidi og Sarah Vestgård Hanssen. (Foto: Yana Stubberudlien)
HOLDT APPELL: Elevrådsleder Peder Bjørshol holdt en rørende appell. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE: Konferansier Jørgen Sønstebø og Christine Rognerud. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE: Rektor Nina Sæthre. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE: Elevrådsleder Peder Bjørshol. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Eskil Bjørshol )
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Eskil Bjørshol )
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)
FAKKELMARKERING PÅ TÅRNÅSEN SKOLE. (Foto: Yana Stubberudlien)

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen