LETTE ETTER SAVNET MANN: Politiet hadde en leteaksjon etter den savnede 20-åringen på Sofiemyr. Bildet er kun illustrasjonsfoto og er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
LETTE ETTER SAVNET MANN: Politiet hadde en leteaksjon etter den savnede 20-åringen på Sofiemyr. Bildet er kun illustrasjonsfoto og er tatt i forbindelse med en annen sak. (Illustrasjonsfoto: Anders Nordheim Dahl)

Vellykket leteaksjon etter savnet mann på Sofiemyr

Leteaksjonen etter savnet mann i begynnelsen av 20-årene er nå avsluttet. Mannen er funnet  i god behold.

Torsdag ettermiddag hadde politiet en leteaksjon på Sofiemyr.

– Vi fikk en melding klokken 21.30 om at en ung mann i begynnelsen av 20-årene var savnet fra en psykiatrisk institusjon. Mannen ble beskrevet som autistisk og lettere psykisk utviklingshemmet. Han hadde trolig på seg en nissedress og nisselue, sier operasjonsleder Terje Marstad til Oppegård Avis.

En time senere ble mannen funnet i god behold. Han kom tilbake selv, ifølge politiet.

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen