LETTE ETTER SAVNET MANN: Politiet hadde en leteaksjon etter den savnede 20-åringen på Sofiemyr. Bildet er kun illustrasjonsfoto og er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
LETTE ETTER SAVNET MANN: Politiet hadde en leteaksjon etter den savnede 20-åringen på Sofiemyr. Bildet er kun illustrasjonsfoto og er tatt i forbindelse med en annen sak. (Illustrasjonsfoto: Anders Nordheim Dahl)

Vellykket leteaksjon etter savnet mann på Sofiemyr

Leteaksjonen etter savnet mann i begynnelsen av 20-årene er nå avsluttet. Mannen er funnet  i god behold.

Torsdag ettermiddag hadde politiet en leteaksjon på Sofiemyr.

– Vi fikk en melding klokken 21.30 om at en ung mann i begynnelsen av 20-årene var savnet fra en psykiatrisk institusjon. Mannen ble beskrevet som autistisk og lettere psykisk utviklingshemmet. Han hadde trolig på seg en nissedress og nisselue, sier operasjonsleder Terje Marstad til Oppegård Avis.

En time senere ble mannen funnet i god behold. Han kom tilbake selv, ifølge politiet.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen