ADVARTE: Heidi Tomten i UTE sier de advarte KIL mot å spille kamper siden våren har vært så sen i år.
Nyheter
ADVARTE: Heidi Tomten i UTE sier de advarte KIL mot å spille kamper siden våren har vært så sen i år. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

– Vi advarte om at banen ikke kom til å være klar

Heidi Kristiansen i Oppegård kommune (UTE), mener de gjorde alt de kunne, og de advarte KIL mot å ha kamper.

– Vi gjorde alt vi kunne for å klargjøre banen til sesongen, men på grunn av vinteren har det vært vanskelig, og vi sa fra allerede i februar at banen ikke kom til å være klar til kamper i mars, forteller Heidi Tomten i UTE.

Les også: Uten hjemmebane

Det er UTE som har ansvaret for fotballbanen. De ba også KIL om å finne erstatningsbaner til kamper i april, for de kunne ikke garantere at banen ble klar til da.

Mer penger, bedre bane

– Banen er gammel, det er dårlig drenering og hardt underlag. Vi var tidlig ute med å fjerne snøen, men vi kan ikke bestemme når gresset skal gro, våren kom sent i år. Bedre drenering og dermed bedre groforhold er et spørsmål om penger og prioriteringer, avslutter Tomten.

NFF har stengt banen for kamper inntil videre.

UTE: De holder til på Sofiemyr, og er ansvarlige for kommunens ute-områder. Derav navnet. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen