ADVARTE: Heidi Tomten i UTE sier de advarte KIL mot å spille kamper siden våren har vært så sen i år.
Nyheter
ADVARTE: Heidi Tomten i UTE sier de advarte KIL mot å spille kamper siden våren har vært så sen i år. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

– Vi advarte om at banen ikke kom til å være klar

Heidi Kristiansen i Oppegård kommune (UTE), mener de gjorde alt de kunne, og de advarte KIL mot å ha kamper.

– Vi gjorde alt vi kunne for å klargjøre banen til sesongen, men på grunn av vinteren har det vært vanskelig, og vi sa fra allerede i februar at banen ikke kom til å være klar til kamper i mars, forteller Heidi Tomten i UTE.

Les også: Uten hjemmebane

Det er UTE som har ansvaret for fotballbanen. De ba også KIL om å finne erstatningsbaner til kamper i april, for de kunne ikke garantere at banen ble klar til da.

Mer penger, bedre bane

– Banen er gammel, det er dårlig drenering og hardt underlag. Vi var tidlig ute med å fjerne snøen, men vi kan ikke bestemme når gresset skal gro, våren kom sent i år. Bedre drenering og dermed bedre groforhold er et spørsmål om penger og prioriteringer, avslutter Tomten.

NFF har stengt banen for kamper inntil videre.

UTE: De holder til på Sofiemyr, og er ansvarlige for kommunens ute-områder. Derav navnet. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen