EN AV VÅRE NYE, NYDELIGE BORGERE: Lille Elodie kom til verden lørdag den 11. juni, og er her omkranset av de tydelig stolte storesøstrene Selja og Otilie.
Nyheter
EN AV VÅRE NYE, NYDELIGE BORGERE: Lille Elodie kom til verden lørdag den 11. juni, og er her omkranset av de tydelig stolte storesøstrene Selja og Otilie. (Bilde: )

Vi blir stadig flere

Innbyggertallet bare øker og øker i Oppegård.

Folketallet i Oppegård har økt det siste året.

Fra utgangen av andre kvartal i fjor til samme tid i år gikk folketallet opp med 108 personer til 26844, viser tallene til Statistisk sentralbyrå. Det er en endring på 0,4 prosent. 

I samme periode har folketallet i Norge økt med 47.400 personer.

Nyfødt

Blant de nye borgerne, er også dem som er kommunens fremtid. To av dem som har bidratt til å øke befolkningstallet lokalt, er Mari og Espen Thun Hoel. 

Et godt eksempel på det er lille Elodie, som du ser bilde av øverst i saken kan du se henne sammen med storesøstrene Selja og Otilie. Lørdag den 11. juni kom lille, nydelige Elodie til verden. Hun er en av kommunens nye borgere. 

Lille Elodie er bare en av de mange barna som fødes her i Oppegård hvert år, og sammen med de mange tilflytterne som er ventet hit til kommunen, går det nok ikke lenge til vi passerer 30.000 innbyggere i dét som er dagens Oppgeård. 

Skal bygge nye boliger

Det er klart at dem som fødes her eller flytter hit, må ha et sted å bo. 

Derfor legges det nå til rette for 1200 nye boliger, som en fordobling av antallet siden den siste boligplanen for Kolbotn sentrum.

Forslaget er en del av den nye områdereguleringen for Kolbotn sentrum, som skal legges frem til politisk behandling i slutten av september.

PS: Du kan lese mer om utbyggingsplanene i papirutgaven av Oppegård Avis tirsdag den 8. september.

Til toppen