GODT FORNØYD: Markedskoordinator på Kolbotn Torg, Marianne Thoresen-Larsen er fornøyd med en økning på 2,6 prosent i 2016.
Nyheter
GODT FORNØYD: Markedskoordinator på Kolbotn Torg, Marianne Thoresen-Larsen er fornøyd med en økning på 2,6 prosent i 2016. (Bilde: Veronica Grude Docker)

– Vi er godt fornøyde!

Markedskoordinator på Kolbotn Torg, Marianne Thoresen-Larsen, er svært fornøyd med å ha levert over forventningene i 2016.

Den totale omsetningen for Kolbotn torg i 2016 var på 686,076 millioner i 2016 mot 668,607 millioner i 2015. Markedskoordinator Marianne Thoresen-Larsen er godt fornøyd med omsetningen og veksten til tross for en nedgang i kunder.

– Vi hadde en nedgang på 1,7 prosent i besøkende, det vil si at de som handler her legger igjen mer penger, sier Thoresen-Larsen.

Totalt hadde senteret 1.853.156 besøkende i løpet av fjoråret.

FÆRRE BESØKENDE: Det var færre besøkende på Kolbotn Torg i 2016 enn 2015, men mer penger ble lagt igjen på senteret.
FÆRRE BESØKENDE: Det var færre besøkende på Kolbotn Torg i 2016 enn 2015, men mer penger ble lagt igjen på senteret. Foto: Anders Nordheim Dahl

Over forventningene

Til tross for en del endringer i ledelsen den siste tiden, bedyrer markedskoordinatoren at det ikke har vært de store utfordringene og at de er fornøyde med resultatene.

– Vi leverte over forventninger og er godt fornøyde med økningen. Vi har hatt et høyt aktivitetsnivå på senteret i 2016 og en omstrukturering i ledelsen.Vi er godt fornøyd med å ha levert over forventningene til tross for endringer i ledelsen, sier Thoresen-Larsen.

Det var kategorien «Hus og Hjem» som var vinnerne i 2016, med økning på seks prosent. Under denne kategorien ligger, blant annet Felleskjøpet, Kitch'n og Enklere Liv,som toppet listen.

OMSETNINGSVINNERE: Enklere Liv er blant butikkene som har gjort det best i 2016.
OMSETNINGSVINNERE: Enklere Liv er blant butikkene som har gjort det best i 2016. Foto:

 Naturlig handelslekkasje

Thoresen-Larsen sier det er en naturlig handelslekkasje både til Vinterbro og Ski.

– De har større møbelkjeder og elektronikkforretninger og det finner du ikke hos oss, men vi opplever at færre kunder reiser til Ski grunnet de trafikale utfordringene der, sier Thoresen-Larsen.

Hun legger til at det er en naturlig nedgang i besøkende på grunn av netthandelen.

– Det er gjengs over i bransjen at det er nedgang i antall kundermen vekst i omsetning. Netthandel har blitt en stor konkurrent, sier hun.

Spennende nytt år

Markedskoordinatoren ser frem til året som kommer, og satster på økning også i 2017.

Noen forandringer blir det på senteret fremover. Glossy Island nailbar har fått nye drivere og reåpner i februar. Boklageret flytter ut. I lokalene til Boklageret kommer det en ny butikk i midten av mars.

– Økningen vår i 2016 var takket være en god butikkmiks og dyktige ansatte, kombinert med tradisjonsrike aktiviteter som Bondens Marked og julegrantenning i samarbeid med Kolben og Lions.Vi har satt en prognose med forventninger om å øke i 2017. Vi har tro på vekst og jobber videre med de konseptene vi har her, sier Thoresen-Larsen.

– VIC er i full gang med bygging av en splitter ny butikk hos oss og vi gleder oss til de åpner andre februar, avslutter Thoresen-Larsen.

SATSER PÅ ØKNING: Senterkoordinatoren gleder seg til 2017 og satser på enda en økning.
SATSER PÅ ØKNING: Senterkoordinatoren gleder seg til 2017 og satser på enda en økning. Foto: Veronica Grude Docker

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen