FULL KANTINE: Kantinen i Oppegård Rådhus er lokale for valgvaken tli Nordre Follo Høyre. Klokken halv ti tok ordføreren ordet for å takke sine egne.
Nyheter
FULL KANTINE: Kantinen i Oppegård Rådhus er lokale for valgvaken tli Nordre Follo Høyre. Klokken halv ti tok ordføreren ordet for å takke sine egne.

– Vi hadde håpet på bedre resultat

Nordre Follo Høyre takker sine egne på valgvaken i rådhuset

Jubelen sto ikke i taket i kantina på Oppegård Rådhus da resultatet av forhåndsstemmene var klart klokken 21. 

– Vi hadde selvsagt håpet på et bedre resultat. Likevel er vi godt fornøyd med å være det største partiet i Nordre Follo, sier ordfører Thomas Sjøvold.

Litt etter klokken halv ti tok ordføreren ordet for å takke sine egne. Blant dem var kampanjeleder og 5. kandidat Helge Marstrander, som ble klappet frem av sine egne for å motta blomster. 

– Vi har banka på ti tusen dører. Kandidatene våre har stått utrolig godt på. Takk skal dere ha, sa Sjøvold. 

Nordre Follo Høyre hadde bestilt inn kake, som sto klar uansett resultat. Nå skal ordføreren og resten av partiet følge den spennende opptellingen utover kvelden. 

PÅ DIREKTEN: Venstres Camilla Edi Hille, Høyres Thomas Sjøvold og Frps Knut Tønnes Steenersen var inne på direkten i NRKs sending.

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen