FORNØYD: Heidi Kristiansen Vobes er daglig leder i Vikarkompaniet på Kolbotn. De hadde et fantastisk år i fjor.
Nyheter
FORNØYD: Heidi Kristiansen Vobes er daglig leder i Vikarkompaniet på Kolbotn. De hadde et fantastisk år i fjor. (Foto: Samuel Ninson)

Vikarbyrå på Kolbotn omsatte for over 91 millioner!

VikarKompaniet AS på Kolbotn er inne i en god periode, og omsatte i fjor for litt mer en 91 millioner kroner. Det er en 15-dobling!

Heidi Kristiansen Vobes er daglig leder ved VikarKompaniet på Kolbotn. De har kontor i Sentrums-bygget like ved jernbanestasjonen. Suksessbedriften ble startet opp i høsten 2014, og alle involverte ser fram mot enda bedre tider.

– VikarKompaniet tilbyr én rekke tjenester som distribusjon og lager, teknisk personell, IT, håndverkere, regnskap, kontor og kundeservice. Vi er størst på lager og distribusjon, men har en del jobber innen kundeservice også. Vi leier også ut snekkere, sier hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FORNØYD: Heidi Kristiansen Vobes er daglig leder i Vikarkompaniet på Kolbotn. De hadde et fantastisk år i fjor. Foto: Samuel Ninson

Erfarne

VikarKompaniet er en kjede som dekker Follo, Østfold og Oslo-området. De har også kontor i Moss.

– Vi startet opp VikarKompaniet på Kolbotn i 2014, og har holdt på i over tre år. Tre av oss hadde allerede erfaring innen vikarbransjen. Vi jobbet i Orcus. De ble kjøpt opp av et stort internasjonalt selskap. Vi valgte da å gå ut, og starte en bedrift med et lokalt preg, sier Vobes.

Les også: Golf hele året

Hun tilføyer at alle tre ville jobbe lokalt. Hun mener også at beliggenheten er utmerket, fordi det finnes et godt kollektivtilbud der kontoret ligger.

– Mange av våre søkere er bosatt i Oslo. De pleier å ta tog inn fra Oslo ut hit, en reise som tar et drøyt kvarter, sier Vobes.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HOLDER TIL HER: Her, i Sentrumbygget, holder selskapet til. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Hard jobbing og mer kjennskap til merkevaren

Hva ligger bak disse imponerende tallene? Vobes forteller grundig.

– Navnet vårt er blitt mer kjent. Vi har også gjort en god jobb hos eksisterende kunder, og fått flere nye kunder. Bemanningsbransjen står for én prosent av all arbeidsaktiviteten i Norge. Bransjen er også en port inn for de som står utenfor arbeidslivet, og en døråpner for de som er ferdig med skolen, sier hun.

Les også: Kaffebar'n flytter ut av bankbygget

Hun forteller i tillegg at de er samarbeidspartnere, og ikke kun leverandører. Hun skryter av konsulentene sine som er «kunnskapsrike».

– Jeg syntes også at det var spennende å starte for seg selv, og ta sjanser. Det har vært tre tøffe år hittil. Det var kun fire ansatte i administrasjonen opptil i fjor. Vi har som strategi å følge opp våre kunder tett, sier Vobes, og tilføyer at hun gleder seg til fremtiden for selskapet på Kolbotn!

FORNØYD: Heidi Kristiansen Vobes er daglig leder i Vikarkompaniet på Kolbotn. De hadde et fantastisk år i fjor. Foto: Samuel Ninson

 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen