INVITERER ALLE KVINNER I OPPEGÅRD TIL FEST: Anne Solhaug har jobbet i kommunen i over 13 år. De siste to årene jobbet hun med tilbud for mindreårige flyktninger i kommunen og før dette jobbet hun i elleve år i Utekontakten.

Nyheter Den internasjonale kvinnedagen i Oppegård

INVITERER ALLE KVINNER I OPPEGÅRD TIL FEST: Anne Solhaug har jobbet i kommunen i over 13 år. De siste to årene jobbet hun med tilbud for mindreårige flyktninger i kommunen og før dette jobbet hun i elleve år i Utekontakten. (Foto: Yana Stubberudlien)

– Vil hedre alle kvinner

Leder for Oppegård Frivilligsentral, Anne Solhaug (59), inviterer lokale kvinner i alle aldre til å feire 8. mars sammen.

– Vi er en gjeng kvinner, både etniske norske og andre, som ønsker å bli kjent med flere andre kvinner i kommunen ved å arrangere en slags sammenkomst med lett servering og underholdning, sier 59-åringen, som begynte i stillingen som leder for Oppegård Frivilligsentral for drøye tre uker siden.

Hun sier arrangementet finner sted i lokalene til frivilligsentralen i Kolben kulturhus fredag 8. mars, og skal vare fra klokken 13:00 til 15:00.

– Det blir ingen politisk markering av 8. mars, det blir verken tog eller paroler, men bare kos og hygge. Formålet med dette arrangementet er å hedre kvinner over hele verden, bli bedre kjent med hverandre og lage et større nettverk for kvinner lokalt, sier Solhaug.

Vil bidra som frivillig

– Vi ønsker å vite om hvordan det er å være en kvinne i dagens samfunn og hva som trengs for å ha det bra som kvinne. Vi ønsker også å vite hva kvinnene i Oppegård er opptatt av, så kanskje vi kan bidra med noe som frivillige, sier Solhaug.

Hun sier at det har blitt opprettet en egen arrangementskomité for dagen takket være følgende medarrangører; Oppegård Røde Kors, Oppegård og Ski Sanitetsforening og Follo Soroptimistklubb (red. anm.: Et nettverk av kvinner fra forskjellige yrker).

Les også: Fem grunner til å gå i tog i dag

Sport Fotball i Oppegård

Går i strupen på lokalpolitikere og kommunen

Fotballdronning Solveig Gulbrandsen går i strupen på lokalpolitikerne som mener at fotball ikke er en helårsidrett, og på kommunen som fraskriver seg alt ansvar. "Kanskje på tide alle fotballspillere med foreldre møter opp utenfor rådhuset og viser hvor mange som elsker fotball hele året!" Les hele saken

Nyheter Politiet i Nordre Follo informerer

– Det er ikke skummelt å si fra

Politikontakt i Nordre Follo, Solveig Kjeserud, reagerer sterkt på det som skjer i ungdomsmiljøet i Follo. – Jeg er bekymret for en ny trend som er i ferd med å få utvikle og sette seg i vårt nærmiljø, sier hun. Les hele saken

Til toppen