MASSE MORO: God stemning mellom programleder Eskil Bjørshol (t.v.), paneldeltakerne Veronica Grude Docker og Sigbjørn Vedeld etter innspilling.
Podkast
MASSE MORO: God stemning mellom programleder Eskil Bjørshol (t.v.), paneldeltakerne Veronica Grude Docker og Sigbjørn Vedeld etter innspilling. (Atle Larsson)

Hør lyden av Oppegård

HØR: I "Uka med Oavis" forteller vi deg mer om asbestsaken på Hellerasten, vi legger ned forbud mot å senke stolryggen på fly og én av oss hyller Joika-kaker. Dessuten gir vi deg en god stemning-garanti!

Vi har stappet podkast-pølsen full av allskens herligheter. Veronica har dekket asbest-saken på Hellerasten og forteller deg om det er grunn til panikk eller ikke. Sigbjørn har fått verbal juling i denne ukens leserinnlegg og må svare for om Oppegård Avis bedriver elendig journalistikk.

SJEFEN: Redaktør Sigbjørn Vedeld har fått kjeft i kommentarfeltene denne uken. Foto: Atle Larsson

Mye morsomt

Spaltene våre er lastet med gull i denne episoden. I "Ukas topp-3" kårer vi «Topp tre hverdagsmiddager for folk med dårlig tid – men uten at det er lov å nevne wienerpølser eller Grandiosa!»

JOIKA-ELSKER: Eskil står endelig frem som Joika-kaker-elsker. Foto: Atle Larsson

Eskil forsøker å overbevise panelet om en "delikatesse fra vidda", men blir møtt med til dels kraftig skyts. Det får også Veronica smake, da hun skrøt på seg å være forut for dårlig tid og ha middagene klare i god tid i forveien. Det mener minst 1/3-del av panelet bare er sprøyt.

Dette MÅ forbys

I "Ukas forbud" snakker vi om stolryggene på fly. For det kan da ikke være lov å drive å dundre ned stolryggen i fanget på den som sitter bak? Sigbjørn leverer forøvrig en sjokkerende fly-historie om "verdens største tyrker". 

Det er mye annet småsnacks i dagens episode, men det er virkelig på tide å hylle Tårnåsen-syklisten Carl Fredrik Hagen. For du verden som han leverer Spania for tiden.

Under kan du høre "Uka med Oavis", men du kan selvsagt bruke både podkast-apper til alle typer telefoner, og på Spotify.

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen