FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles.
Nyheter
FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles. (Sigbjørn Vedeld)

Vita-kjeden kjøpt opp - fortsatt usikkert på Kolbotn torg

Mandag ble det klart at kosmetikkjedene Vita og Loco er begjært konkurs. Nå har nye eiere kjøpt opp Vita.

Ifølge Dagens Næringsliv har restruktureringsselskapet Jotunfjell Partners kjøpt opp Vita, men Loco-butikkene legges ned. I en pressemelding sier det at de ønsker å videreføre så mange butikker som mulig, men at en del butikker vil stenge. 

Oana Dragomir, franchistetaker for Vita på Kolbotn torg vet ikke om de er en av butikkene som rammes. 

GODE NYHETER: Franchistetaker på Kolbotn torg, Oana Dragomir, er glad for at Vita har fått nye eiere. Foto: Sigbjørn Vedeld

– Jeg vet ikke noe mer enn dere fortsatt, men vi får bare håpe på at alt ordner seg for oss også. Vi vet ikke hvem som blir lagt ned eller ikke, sier Dragomir. 

Hun forteller at de blir oppdatert på e-post fortløpende, men at de foreløpig ikke vet mer enn det som har kommet frem i media. 

– Vi må bare være tålmodige. Det har vært litt forvirring rundt hva som skal skje, men vi har troen. Vi har holdt åpent og møtt opp på jobb som vanlig, sier Dragomir. 

Vita på Kolbotn torg har syv ansatte, og oppkjøpet kom som en gledelig nyhet for både ansatte og franchisetakeren.

– Vi ble glade da vi leste nyheten, så får vi bare ta det derfra og se hva som skjer, sier Dragomir. 

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen