FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles.
Nyheter
FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles. (Sigbjørn Vedeld)

Vita-kjeden kjøpt opp - fortsatt usikkert på Kolbotn torg

Mandag ble det klart at kosmetikkjedene Vita og Loco er begjært konkurs. Nå har nye eiere kjøpt opp Vita.

Ifølge Dagens Næringsliv har restruktureringsselskapet Jotunfjell Partners kjøpt opp Vita, men Loco-butikkene legges ned. I en pressemelding sier det at de ønsker å videreføre så mange butikker som mulig, men at en del butikker vil stenge. 

Oana Dragomir, franchistetaker for Vita på Kolbotn torg vet ikke om de er en av butikkene som rammes. 

GODE NYHETER: Franchistetaker på Kolbotn torg, Oana Dragomir, er glad for at Vita har fått nye eiere. Foto: Sigbjørn Vedeld

– Jeg vet ikke noe mer enn dere fortsatt, men vi får bare håpe på at alt ordner seg for oss også. Vi vet ikke hvem som blir lagt ned eller ikke, sier Dragomir. 

Hun forteller at de blir oppdatert på e-post fortløpende, men at de foreløpig ikke vet mer enn det som har kommet frem i media. 

– Vi må bare være tålmodige. Det har vært litt forvirring rundt hva som skal skje, men vi har troen. Vi har holdt åpent og møtt opp på jobb som vanlig, sier Dragomir. 

Vita på Kolbotn torg har syv ansatte, og oppkjøpet kom som en gledelig nyhet for både ansatte og franchisetakeren.

– Vi ble glade da vi leste nyheten, så får vi bare ta det derfra og se hva som skjer, sier Dragomir. 

Nyheter Ny Kolbotn skole

Foreløpig budsjettsprekk på 88 millioner kroner

I september 2018 ble det vedtatt å bevilge 444 millioner kroner til ny Kolbotn skole. Nå viser det seg at det er behov for 88 millioner ekstra. Rådmannen anbefaler å utsette rehabilitering av de to vernede bygningene, men til tross for den eventuelle utsettelsen, vil det bli behov for ekstra bevilgninger på over 40 millioner kroner. Les hele saken

Nyheter Ny Kolbotn skole

– Dette kan få konsekvenser for andre skoleprosjekter

Investeringer til andre viktige skoleprosjekter i Nordre Follo kan bli utsatt som følge av Kolbotn skole-saken, mener Camilla Hille (V), som er utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Til toppen