FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles.
Nyheter
FORTSATT USIKKERT: Vita-kjeden har fått nye eiere, men det er fortsatt usikkert hvilke butikker som skal avvikles. (Sigbjørn Vedeld)

Vita-kjeden kjøpt opp - fortsatt usikkert på Kolbotn torg

Mandag ble det klart at kosmetikkjedene Vita og Loco er begjært konkurs. Nå har nye eiere kjøpt opp Vita.

Ifølge Dagens Næringsliv har restruktureringsselskapet Jotunfjell Partners kjøpt opp Vita, men Loco-butikkene legges ned. I en pressemelding sier det at de ønsker å videreføre så mange butikker som mulig, men at en del butikker vil stenge. 

Oana Dragomir, franchistetaker for Vita på Kolbotn torg vet ikke om de er en av butikkene som rammes. 

GODE NYHETER: Franchistetaker på Kolbotn torg, Oana Dragomir, er glad for at Vita har fått nye eiere. Foto: Sigbjørn Vedeld

– Jeg vet ikke noe mer enn dere fortsatt, men vi får bare håpe på at alt ordner seg for oss også. Vi vet ikke hvem som blir lagt ned eller ikke, sier Dragomir. 

Hun forteller at de blir oppdatert på e-post fortløpende, men at de foreløpig ikke vet mer enn det som har kommet frem i media. 

– Vi må bare være tålmodige. Det har vært litt forvirring rundt hva som skal skje, men vi har troen. Vi har holdt åpent og møtt opp på jobb som vanlig, sier Dragomir. 

Vita på Kolbotn torg har syv ansatte, og oppkjøpet kom som en gledelig nyhet for både ansatte og franchisetakeren.

– Vi ble glade da vi leste nyheten, så får vi bare ta det derfra og se hva som skjer, sier Dragomir. 

Nyheter Rådmannens budsjettforslag

– Hva skal kirken bruke alle disse millionene til?

Oppegård Avis har fått flere henvendelser fra lesere etter saken om rådmannens forslag om kutt innen kultur, samtidig som det foreslås å bevilge rundt 100 millioner kroner til kirken i planperioden 2020-2023. Det viser seg at mesteparten av det kommunale tilskuddet til kirken er til å dekke lønnsutgifter. Les hele saken

Til toppen