KONKURS: Vitakjeden er begjært konkurs.
Nyheter
KONKURS: Vitakjeden er begjært konkurs. (Sigbjørn Vedeld)

Vita konkurs: – Kom som et sjokk, sier franchisetaker på Kolbotn torg

Kosmetikkjedene Vita og Loco er begjært konkurs. Det er usikkert hva som skjer med Vita på Kolbotn torg.

Ifølge Aftenposten skal 230 butikker være berørt etter at eieren av kosmetikkjedene Vita og Loco leverte inn konkursbegjæring. Av disse er 207 butikker franchisedrevne Vita-butikker. 

Foreløpig vet ikke franchisetaker på Kolbotn torg, Oana Dragomir, hva som skjer videre. 

USIKKER FREMTID: Oana Dragomir, franchisetaker for Vita på Kolbotn torg, går en usikker fremtid i møte. Eieren av kosmetikkkjedene Vita og Loco har levert inn konkursbegjæring. Foto: Sigbjørn Vedeld

– Vi vet ikke noe mer enn det som står i avisene, foreløpig har vi ikke fått noe mer beskjed, sier Dragomir.

Hun forteller at det kom som et sjokk, og vet ikke om hun kommer til å holde åpent eller stengt i morgen. 

Vita-butikken på Kolbotn torg har til sammen syv ansatte, som nå går en usikker fremtid i møte, men Dragomir forteller at hun nå avventer informasjon. 

– Jeg må vente på beskjed rett og slett, jeg vet ingenting. Vi får bare se hva som skjer fremover, og vi får vel mer informasjon i løpet av dagene som kommer, sier hun. 

Hva som eventuelt vil skje med forretningen eller om noe annet må inn i lokalene til Vita er fortsatt usikkert. Ifølge pressemelding fra bobestyrer, advokatfirmaet Kvale, jobbes det med løsninger for å finne en kjøper. 

– Vi har akkurat mottatt nyheten om konkursbegjæringen, og vi følger med på situasjonen. Det er for tidlig å si noe om konsekvensene, men vi jobber hele tiden med å tilby en god butikkmiks for kundene våre og det vil vi fortsette med, sier senterleder på Kolbotn torg, Marianne Thoresen-Larsen.

Sport Fotball i Oppegård

Går i strupen på lokalpolitikere og kommunen

Fotballdronning Solveig Gulbrandsen går i strupen på lokalpolitikerne som mener at fotball ikke er en helårsidrett, og på kommunen som fraskriver seg alt ansvar. "Kanskje på tide alle fotballspillere med foreldre møter opp utenfor rådhuset og viser hvor mange som elsker fotball hele året!" Les hele saken

Nyheter Politiet i Nordre Follo informerer

– Det er ikke skummelt å si fra

Politikontakt i Nordre Follo, Solveig Kjeserud, reagerer sterkt på det som skjer i ungdomsmiljøet i Follo. – Jeg er bekymret for en ny trend som er i ferd med å få utvikle og sette seg i vårt nærmiljø, sier hun. Les hele saken

Til toppen