MÅ HÅPE PÅ ET MIRAKEL: Det skal mye til om trener Stig A. Vangsnes kan lede guttene sine til opprykk i år.
Sport
MÅ HÅPE PÅ ET MIRAKEL: Det skal mye til om trener Stig A. Vangsnes kan lede guttene sine til opprykk i år. (Bilde: Privat)

Opprykket glipper trolig på målstreken

Tap mot serielederen setter etter all sannsynlighet spikeren i kisten for fjerdedivisjons-opprykket.

Oppegård-Gøy/Nor 1-2: Til tross for stor innsats, ble serieleder Gøy/Nor for sterke for Oppegård-herrene i femtedisjon på hjemmebane den 15. september. 

Med dette tapet, ser det stygt ut med tanke på opprykk til fjerdedivisjon, som var målet for trener Stig A. Vangsnes og guttene hans i år. 

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

HAR KJEMPET HARDT I ÅR: Oppegårds femtedivisjonsherrer har stått på som bare det denne sesongen.
HAR KJEMPET HARDT I ÅR: Oppegårds femtedivisjonsherrer har stått på som bare det denne sesongen. Foto: Privat


– Med fem poeng bak og to kamper igjen, ser det ut som opprykket ryker. I fjor var det to lag som rykket opp. Vi ble nummer tre. I år er det ett lag som rykker opp, og vi blir nok nummer to. Gøy/Nor har ikke tapt en eneste kamp i år, og de taper nok ikke de to siste heller, sier en tydelig skuffet trener. 

Kjempet hardt

I kampen mot serielederen sto det 0-1 til pause, og gjestene banket inn to skåringer i den siste omgangen, som gjorde at opprykkskampen trolig er tapt nå. 

– Det var ikke vår dag, da høstens beste spiller, Marius Aarseth, tråkket over etter bare tt minut, og toppscorer Daniel Bergersen slo opp lårstrekken i det første angrepet. Med Jørn Heggestad på ferie og ingen forsterkninger inn, ble det stang ut, sier Vangsnes. 

– Vi var veldig sterke defensive, men det var dessverre også motstanderne våre. DEt lå en utligning i luften lenge mot slutten, men det ble stang ut på et tverrliggerskudd. Dette var det nærmeste vi kom poeng i kampen. Vi møtte et bra lag som absolutt fortjente å vinne, sier Vangsnes om kampen.

To kamper igjen

Neste kamp for Oppegård er borte mot Fortuna 2 den 22. september. Deretter er det klart for hjemmekamp mot FJellstrand den 29. september. 

Laget ligger nå på andreplass på tabellen med 34 poeng, mens Gøy/Nor leder serien med 39 poeng. På tredjeplass ligger Nesodden med 29 poeng, som er en trygg avstand for Oppegård med tanke på andreplassen i årets serie.

Til toppen