GULL-TEAMET: Kolbotn-svømmerne Hege Stærli, Vårin Sætra Schefte, trener Stephen Marcus, Rebecca Vinck Johansen og Erikka Næss Kjølholdt var i aksjon i bassenget igjen forrige helg. Det ga gode resultater.
Sport
GULL-TEAMET: Kolbotn-svømmerne Hege Stærli, Vårin Sætra Schefte, trener Stephen Marcus, Rebecca Vinck Johansen og Erikka Næss Kjølholdt var i aksjon i bassenget igjen forrige helg. Det ga gode resultater. (Bilde: Privat)

På bølgelengde under Marienlyst Open

Langbanesesongen er i gang for KIL-svømmerne.

Marienlyst Open markerte starten på langbanesesongen for våre svømmere i Drammen i helgen. Stevnet er et kvalifiseringsstevne for aldersgruppen født 2004 og eldre og Kolbotn hadde 36 påmeldte svømmere og var med det nest største klubb etter Lambertseter.

Sterke resultater

Svømmerne hadde flere sterke resultater med mange nye personlige rekorder og førsteplasser til Floyd Guldhav på 50 meter fri, Hege Stærli på 100- og 200 meter butterfly og Emil Bertelsen og Vårin Sætra Schefte på 200 meter rygg.

Les også: Vellykket svømmestevne

Klubbens svømmere gjorde en god innsats noe som også skyldes trening i 50 meter basseng på Tøyen for enkelte gjennom det meste av sesongen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

BRONSELAGET: Kristine Meinert Rød, Rebecca Vinck Johansen, Vårin Sætra Schefte og Andrea Rød gjorde en sterk innsats.
BRONSELAGET: Kristine Meinert Rød, Rebecca Vinck Johansen, Vårin Sætra Schefte og Andrea Rød gjorde en sterk innsats. Foto: Privat

God margin

På 4x100 meter stafett medley for damer vant Kolbotn-jentene gull med god margin med Erikka Næss Kjølholdt,

Les også: Van(n)vittig gøy

Vårin Sætra Schefte, Hege Stærli og Rebecca Vinck Johansen. På søndag var jentene i gang igjen og tok en sterk bronsemedalje på 4x100 meter fri med tiden 4.09.29 som også er ny klubbrekord for Kolbotn. Denne gangen svømte Rebecca Vinck Johansen, Vårin Sætra Schefte, Kristine Meinert Rød og Andrea Rød.

Forberedelser

Etter en vellykket påskeleir på Malta er nå flere av klubbens svømmere i elitegruppa i gang med forberedelse til NM i Langbane i Trondheim. Man har mulighet til å klare de meget sterke kvalifiseringskravene i stevner på Tøyen og Hamar frem til NM i juli.

Les også: Planlegger utendørs svømmeanlegg i Tussetjern

Dette er det store målet for klubbens beste svømmere i årets vårsesong og man har foreløpig seks deltagere med oppnådde individuelle NM-krav men håper å få noen flere deltagere i tillegg til stafettlag.

Man ser også at det gror godt i klubbens yngre avdelinger som skal sikre etterveksten av NM deltagere fra KIL også i fremtiden.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen