JUBLENDE GLADE: Kolbotn-damene ligger akkurat nå an til en bronseplass i årets toppserie, men fortsatt gjenstår mange kamper!
Sport
JUBLENDE GLADE: Kolbotn-damene ligger akkurat nå an til en bronseplass i årets toppserie, men fortsatt gjenstår mange kamper! (Bilde: Frode Monsen)

På bronseplass

Mye kan tyde på at det kan bli pallplass for Kolbotn i toppserien i år!

Vålerenga-Kolbotn 0-1: Selv om det er et godt stykke opp til tabell-topp LSK Kvinner på førsteplass, ligger det imidlertid godt an for Kolbotn i årets toppserie for kvinner etter helgens seier mot Vålerenga i Vallhall.

97 tilskuere hadde møtt frem for å se kampen, og Kolbotns mål ble skåret av Solveig Gulbrandsen i det 70. spilleminuttet.

Luke til Stabæk

Kolbotn har nå fått en liten luke til Stabæk, som puster rett bak på fjerdeplass med 33 poeng. Kolbotn ligger på tredjeplass i årets toppserie med 35 poeng.

Andreplassen tilhører Avaldsnes, som har 43 poeng.

Dermed er det nok trolig lite som kan ta fra Lilletrøm seriegullet i år, men dersom det nå ender opp med en bronseplass for Kolbotn, er dette i så fall det beste resultatet på mange år, og noe jentene absolutt skal være fornøyd med!

Tør ikke spå utfallet

Nå stiller trener Cecilie Berg Hansen og hennes krigere inn kanonene mot mål i de gjenværende kampene i serien.

– Sett over ett er vi fornøyd. Vi har hatt noen prestasjoner over forventningene mot noen av topplagene og under forventningene mot noen svakere lag, sa hun til oavis.no rett etter at høstsesongen startet igjen etter sommerferien. 

TAR EN KAMP OM GANGEN: Kolbotn-trener Cecilie Berg-Hansen tør ikke spå det endelige utfallet av årets serie.
TAR EN KAMP OM GANGEN: Kolbotn-trener Cecilie Berg-Hansen tør ikke spå det endelige utfallet av årets serie. Foto: Anders Nordheim Dahl

Vi har flere ganger forsøkt å få treneren til å tippe resultatet av årets sesong, men så langt har det ikke vært enkelt. 

– Vi har fokus på en kamp av gangen. Vi jobber med å bli flinkere til å dominere kamper i de kampene hvor det er behov for det, sier hun.

Serien videre

Toppserien fortsetter, og det er flere muligheter til å få med seg hjemmekamper for ekte toppfotball fra Kolbotn-damene i tiden som kommer.

Første hjemmekamp er lørdag den 8. oktober klokken 15.00 mot Sandviken. Deretter venter Urædd søndag den 30. oktober klokken 14.00. 

Hva gjelder borteoppgjørene fremover, spilles de søndag den 2. oktober mot Stabæk på Nadderud, søndag den 16. oktober mot Avaldsnes i Bergen og lørdag den 5. november mot Trondheims Ørn på Ranheim stadion.

PS! Oppegård Avis ønsker jentene våre lykke til med sesongen videre. Heia KIL!

Til toppen