TRAPPER OPP: Den 11. juni blir det sommerkonsert med Oppegård Janitsjar i låven på Østre Greverud.
Kultur
TRAPPER OPP: Den 11. juni blir det sommerkonsert med Oppegård Janitsjar i låven på Østre Greverud. (Bilde: Foto: Jan Erik Range)

Sommerkonsert for en god sak!

Årets sommerkonsert for Oppegård Janitsjar holdes på låven på østre Greverud gård. Inntektene går til en god sak.

Søndag den 11. juni klokken 16.00 innreder Oppegård Janitsjar låven på Østre Greverud Gård om til et konsertlokale.

– Det blir begrenset med plasser, så her må folk være tidlig ute. Det er kun 150 plasser, sier Magne Braaten i Oppegård Janitsjar.

For en god sak

Oppegård Janitsjar er kjente for sine flotte nyttårskonserter og ikke minst for Oktoberfesten, som begge er liks store suksesser hvert år. På denne konserten blir det garantert liv og trøkk, men det ligger også en dypere mening bak denne konserten.

Les også: Samler Follos beste filmer

– Inntektene fra salget av biletter går uavkortet til kreftsaken denne gang. I mars i år døde en av våre medlemmer gjennom 43 år av kreft, noe vi alle synes var veldig trist, forteller Braaten alvorlig.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

HER SKAL DET SKJE: Det er her, på Østre Greverud Gård, at Oppegård Janitsjar inviterer til sommerkonsert med mening!
HER SKAL DET SKJE: Det er her, på Østre Greverud Gård, at Oppegård Janitsjar inviterer til sommerkonsert med mening! Foto: Anders Nordheim Dahl

Flott ramme

Men selv om saken bak konserten er alvorlig, blir det ikke en alvorstynget konsert.

– Gjennom årene har vi hatt noen sommerkonserter på gården, og det er et meget spesielt og fint lokale å ha konsert i . Her tømmer vi hele låven for utstyr for golfklubben, feier og gjør rent før vi setter inn stoler. Da dette ikke er noe godkjent forsamlingslokale har vi søkt brannvesenet om godkjenning. Dette blir en intim konsert med max 150 gjester, og korpset får også med seg Hølenkoret, forteller han.

Les også: Dobbel Beatles-feiring fra rockeklubben

– Vi vil ta kr 200 kroner per billett og selger vi alle 150 plassene gir dette 30.000 kroner til kreftsaken, sier Magne Braaten.

Dermed er det bare å møte opp! Billettene kjøper du ved låvedøren!

LÅVER GODE OPPLEVELSER: Oppegård janitsjar holder konser med nordiske toner sommerkvelden den 11. juni.
LÅVER GODE OPPLEVELSER: Oppegård janitsjar holder konser med nordiske toner sommerkvelden den 11. juni. Foto: Jan Erik Range

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen