Turbojugend fra hele verden ladet opp til konsert med Turboneger i Oslo med å spise pizza på Pamparius.
Podkast
Turbojugend fra hele verden ladet opp til konsert med Turboneger i Oslo med å spise pizza på Pamparius. (Foto: Oppegård Avis.)

Dom, dekk og Lek-Linda

HØR: Uka med Oavis er spilt inn, og for en herlig, variert sending det ble. Dom i Greverud-saken, Turbo-fest hos Pamparius Pizza, Lek-Linda og forslag om forbud mot setevarmer i bil, er noen av temaene denne gangen.

Endelig var vi fulltallige i studio igjen - etter flere uker med både gyldig og ugyldig fravær.

Kjemien var på topp, avisen er fullstappet med gode saker, og da er det lett å lage podkast.

Episoden ligger ute i avspilleren under, men om du heller vil høre den i Spotify eller iTunes, så må du gjerne gjøre det. Kos dere med Uka med Oavis!

Sport Fotball i Oppegård

Går i strupen på lokalpolitikere og kommunen

Fotballdronning Solveig Gulbrandsen går i strupen på lokalpolitikerne som mener at fotball ikke er en helårsidrett, og på kommunen som fraskriver seg alt ansvar. "Kanskje på tide alle fotballspillere med foreldre møter opp utenfor rådhuset og viser hvor mange som elsker fotball hele året!" Les hele saken

Nyheter Politiet i Nordre Follo informerer

– Det er ikke skummelt å si fra

Politikontakt i Nordre Follo, Solveig Kjeserud, reagerer sterkt på det som skjer i ungdomsmiljøet i Follo. – Jeg er bekymret for en ny trend som er i ferd med å få utvikle og sette seg i vårt nærmiljø, sier hun. Les hele saken

Til toppen