ELLEVILT: 9. trinn ved Føysbonn skole parterer hjort og lærer om kjøttet, hva det brukes til og hvor det kommer fra, under den kyndige hånden til lærer og jeger Runar Ekrol.
Podkast
ELLEVILT: 9. trinn ved Føysbonn skole parterer hjort og lærer om kjøttet, hva det brukes til og hvor det kommer fra, under den kyndige hånden til lærer og jeger Runar Ekrol. (Veroncia Grude Docker)

Hør: Ville nyheter fra Fløysbonn

I ukens episode av Uka med Oavis diskuterer vi kantstopp vs. busslomme, legger ned forbud mot en form for idioti på nettet, og  til de som har savnet viltkorrespondanse fra kommunen blir det en ekstra godbit.

Viltkorrespondent Grude Docker har "hjort" det igjen. Programleder Bjørshol blir nok en gang overrasket over "Visste du at"  spalten, og topp tre listen byr på dørgende kjedelige ting. 

Redaktør Sigbjørn Vedeld har tatt nattbussen til Sunnmørsalpene, så det er nok en gang frie tøyler for Eskil Bjørshol og Veronica Grude Docker i ukens episode. Vi danser, som vanlig, på bordet når sjefs-katten er borte. 

Sørg for å få med deg ukas høydepunkt -  du finner episoden i avspilleren under, på Spotify eller der du vanligvis hører podcast. 

Nyheter Kommunen har fortsatt ingen kontroll 

Lekkasje av hydraulikkolje fra Regnbuen Gjenvinning: Tussetjern stengt for bading inntil videre

Kommunen ble varslet om oljesøl i Tussetjern fredag ettermiddag, men på grunn av rutinesvikt har meldingene ikke nådd rett instans i kommunen før sent lørdag kveld. Søndag ettermiddag har kommunen fortsatt ingen kontroll på lekkasjen.
Les hele saken

Til toppen