ELLEVILT: 9. trinn ved Føysbonn skole parterer hjort og lærer om kjøttet, hva det brukes til og hvor det kommer fra, under den kyndige hånden til lærer og jeger Runar Ekrol.
Podkast
ELLEVILT: 9. trinn ved Føysbonn skole parterer hjort og lærer om kjøttet, hva det brukes til og hvor det kommer fra, under den kyndige hånden til lærer og jeger Runar Ekrol. (Veroncia Grude Docker)

Hør: Ville nyheter fra Fløysbonn

I ukens episode av Uka med Oavis diskuterer vi kantstopp vs. busslomme, legger ned forbud mot en form for idioti på nettet, og  til de som har savnet viltkorrespondanse fra kommunen blir det en ekstra godbit.

Viltkorrespondent Grude Docker har "hjort" det igjen. Programleder Bjørshol blir nok en gang overrasket over "Visste du at"  spalten, og topp tre listen byr på dørgende kjedelige ting. 

Redaktør Sigbjørn Vedeld har tatt nattbussen til Sunnmørsalpene, så det er nok en gang frie tøyler for Eskil Bjørshol og Veronica Grude Docker i ukens episode. Vi danser, som vanlig, på bordet når sjefs-katten er borte. 

Sørg for å få med deg ukas høydepunkt -  du finner episoden i avspilleren under, på Spotify eller der du vanligvis hører podcast. 

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen