HETT I STUDIO: "Sjefskatta fra Sunnmøre" (t.v.) og undersåtten hans er ikke heeeelt enige om topp tre listen denne uken.
Podkast
HETT I STUDIO: "Sjefskatta fra Sunnmøre" (t.v.) og undersåtten hans er ikke heeeelt enige om topp tre listen denne uken. (Foto: Eskil Bjørshol)

Nå er det jul igjen...

Vi prøver febrilsk å legge Black Friday bak oss, for nå har redaktøren for alvor gått inn i tung julemodus. I tillegg hetses programlederen for sin dårlige arbeidsmoral.

I Uka med Oavis denne uken har Sigbjørn fått snike inn vel mye jul, men det er jo tross alt snart advent. Vi snakker om Black Friday, og Eskil prøver å forby hjemmekontor.

For å høre om hjemmekontor nå er offisielt forbudt eller ikke, må dere lytte til ukens episode under. Vi lover grov hets av programlederen, en smakfull Topp 3-liste og hele tre helter i denne ukens episode. Dessuten leverer Veronica nok en gang varene i "Visste du at"- vår aller mest lokale spalte.

Liker du å høre oss i Spotify? Her er linken til episoden.

Sverger du podkast-appen fra Apple? Da kan du klikke her.

Nyheter Budsjettet i Nordre Follo

– Dere bløffer!

I går vedtok Nordre Follo kommunestyre budsjettet for 2020. Det at budsjettet ble vedtatt for ett år og ikke for hele planperioden 2020-2023 falt dårlig i smak hos FrPs gruppeleder, Tønnes Steenersen. Les hele saken

Til toppen