Premieretid!

Det er bare en ting å si: Gjør deg klar til OPALs beste forestilling noensinne!

Det syder og koker i Kolben foran kveldens premiere. I lang tid har OPALs rundt hundre medlemmer, barn, unge, voksne og foreldre, jobbet knallhardt. I kveld klokken 18.00 går teppet opp, og det er klart for teater av klasse!

Vi besøkte øvelsene i Kolben i går kveld, og kan med dette meddele at går du glipp av denne forestillingen, går du glipp av fantastisk teater av høy kvalitet.

Det blir tryllestøv, alver, høytflyvende scener med vaier, sang, dans og ikke minst en god historie som nok vil treffe hjertet! Og ikke minst en god dæsj med humor!

Billetter til Peter Pan bestiller du ved å trykke her!

Trykk play i videovinduet for å se en smakebit fra generalprøven i Kolben i går. Vi ønsker OPAL lykke til med stykket!

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen