Premieretid!

Det er bare en ting å si: Gjør deg klar til OPALs beste forestilling noensinne!

Det syder og koker i Kolben foran kveldens premiere. I lang tid har OPALs rundt hundre medlemmer, barn, unge, voksne og foreldre, jobbet knallhardt. I kveld klokken 18.00 går teppet opp, og det er klart for teater av klasse!

Vi besøkte øvelsene i Kolben i går kveld, og kan med dette meddele at går du glipp av denne forestillingen, går du glipp av fantastisk teater av høy kvalitet.

Det blir tryllestøv, alver, høytflyvende scener med vaier, sang, dans og ikke minst en god historie som nok vil treffe hjertet! Og ikke minst en god dæsj med humor!

Billetter til Peter Pan bestiller du ved å trykke her!

Trykk play i videovinduet for å se en smakebit fra generalprøven i Kolben i går. Vi ønsker OPAL lykke til med stykket!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen