KLARE FOR JUBILEUM: Til høsten inviterer rockeklubben til jubileumsfest i Kolben. Fra venstre: Dag-Magnus Samuelsen, Anders Kopperud, Morten Skaug og Tom Andresen. Morten Bjarkeid var ikke til stede.
Kultur
KLARE FOR JUBILEUM: Til høsten inviterer rockeklubben til jubileumsfest i Kolben. Fra venstre: Dag-Magnus Samuelsen, Anders Kopperud, Morten Skaug og Tom Andresen. Morten Bjarkeid var ikke til stede. (Bilde: Privat)

Rocka høst i vente

Hold på fundamentet! Den lokale rockeklubben ligger ikke på latsiden fremover.

– Vi har hatt en flott vårsesong, og nå gleder vi oss til å fortsette feiringen av klubben med enda mer god musikk!

Slik oppsummerer styret i Oppegård Rock Club våren og foresommeren 2016.

Den lokale rockeklubben har lenge utvidet konsert-begrepet i Kolben. De arrangerer nemlig pubkvelder, og inviterer publikum til Backstage Rock Pub i
kulturhusets sal 4. Her byr de på ekte pubstemning, noe som foruten de ingrediensene man vanligvis forbinder med pub også inkluderer smakfulle
rockepølser fra Åkeberg Skoglunn, en variert quiz med rockevri, og selvfølgelig en konsert!

Aktiv vår

Rockklubb-styret har hatt en mildt sagt aktiv vår og forsommer, med mye på tablët.

– I vår har vi hatt fire herlige rockepuber, forteller gutta i klubben. «ZZ Green» åpnet sesongen med sin musikalske hyllest til Peter Green og ZZ Top, Live/Wire spilte AC/DC så det luktet svidd.

Klikk her for å høre Live/Wire

Klikk her for å høre ZZ Green

To lokale talenter sto for de to siste rockepubene: Simon Sigurdson, som med sin akustiske gitar presenterte vakker og egenkomponert instrumentalmusikk. I mai hadde Ståle Kverndokk slippkonsert for sitt album «Ildfull fugl» til stor glede for en fullsatt sal 4 i Kolben.

Klikk her for å høre Ståle Kverndokk

Feirer seg selv

Høsten blir det mer rock i regi av Oppegaard Rock Club, og lørdag 5. november inviterer de til fest i sal 2 i Kolben. Da skal i tillegg klubben markere sitt første tosifrede jubileum, og der blir det både lokale og ikke-lokale krefter i aksjon.

– Da markerer vi at vi har holdt det gående i ti år, og det blir fest med lokale artister. Det blir mange overraskelser, men vi kan avsløre at Kølaband stiller med sine beste låter. De imponerte alle med en fenomenal konsert på Karjolen Comeback Party tidligere i år. To av medlemmene i styret i rockeklubben har faktisk vært med i Kølaband, et aktivt band i lokalmiljøet med en historie over fire tiår, sier gjengen.

Klikk her for å høre Kølaband live på hjemmebane

– Men innen den tid vil det bli rockepub med det humoristiske bandet Drømmere & Drankere den 17. september. Og lørdag 15. oktober blir det trøkk med «Nickels and Dimes med musikere fra blant annet. Narum. Vi garanterer feststemning, avslutter guttene i Oppegaard Rock Club.

Klikk her for å høre Narum

Klikk her for å høre Drømmere & Drankere

 

 

Til toppen