KLARE FOR NYE SPRELL: Her ser du Oppegårds J33 fotografert under veteran-EM i Kroatia i fjor. Nå satser de på nye sprell og gode resultater i årets EM i Portugal!
Sport
KLARE FOR NYE SPRELL: Her ser du Oppegårds J33 fotografert under veteran-EM i Kroatia i fjor. Nå satser de på nye sprell og gode resultater i årets EM i Portugal! (Bilde: Privat)

Satser på nok et EM!

Oppegård stiller med to lag i veteran-EM i Portugal. Nå har de startet innsamlingsaksjon og håper du kan bidra!

Oppegårds J33 er et lag som gjør seg bemerket langt utenfor Oppegårds grenser.

I tet!

Jentene ligger helt i toppen av sin serie, og har hatt en gull sesong her hjemme, For øyeblikket ligger de på toppen av tabellen med 21 poeng, og nå satser de nok en gang utenfor regionens grenser!

KLARE FOR NYE SPRELL: Her ser du Oppegårds J33 fotografert under veteran-EM i Kroatia i fjor. Nå satser de på nye sprell og gode resultater i årets EM i Portugal!
KLARE FOR NYE SPRELL: Her ser du Oppegårds J33 fotografert under veteran-EM i Kroatia i fjor. Nå satser de på nye sprell og gode resultater i årets EM i Portugal! Foto: Privat

Jentene satser nå nemlig på  veteran-EM i Portugal! Dette er ikke det første mesterskapet i sitt slag jentene er med på. I fjor var de med i veteran-EM i Kroatia, hvor de endte opp på en femteplass. Nå håper de på å gjenta eller kanskje også toppe resultatet fra forrige mesterskap!

– Vi har vært med på to mesterskap tidligere. Først var vi med i Nice, og deretter i Kroatia, og det blir mer og mer moro. Resultatmessig gikk det godt i siste mesterskap, og nå er vi klare for å reise og representere Oppegård igjen, forteller EM-ansvarlig i J33, Sofia Petersen.

Tøff konkurranse

I EM møter krigerne våre gode lag fra hele Europa. Dette er langt tøffere konkurranse enn egen serie.

– Vi har møtt både tidligere landslagsspillere og elitespillere fra Europa. Det er tøff konkurranse, men samtidig også gøy å få møte flinke lag og spillere vi vanligvis ikke møter. Samtidig krever det også at vi er i toppform, og det er derfor vi har startet denne innsamlingsaksjonen, i håp om at noen ønsker å bidra litt til turen, sier Petersen.

To lag

Jentene stiller med lag både i 33+ og 43+-klassene, og har i den anledning startet en innsamlingsaksjon for å kunne trene mer, leie hall, kjøpe inn utstyr og dekke øvrige kostnader.

Jentene markerte seg sterkt i mesterskapet i fjor, og håper på å klare det godt i år også.

De trenger imidlertid litt støtte på veien, og har satt i gang en innsamlingsaksjon. Målet er å få inn 20.000 kroner.

– Vi håper at folk har litt lyst til å være med på å bidra til denne reisen. Det hadde betydd mye for oss som spillere, sier Petersen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

I FJOR: Her kan du se Oppegård Avis sin reportasje fra fjorårets EM.
I FJOR: Her kan du se Oppegård Avis sin reportasje fra fjorårets EM. Foto: Oppegård Avis

Slik bidrar du

Har du lyst til å bidra, kan du gå inn på sponsor.me/oppegardem. Du gir så mye du ønsker. Vi ønsker damene lykke til i mesterskapet!

Forøvrig er det mange anledninger til å se jentene i aksjon før den tid. Du kan for eksempel se dem i aksjon allerede tirsdag den 7. februar i Østre Greverud Idrettshall. Da skal Kjelsås til pers klokken 20.40.

Det er også hjemmekamp i serien søndag den 12. februar klokken 19.00. Da kommer Rælingen på besøk.

Til toppen