Seiersbonanza i Smaalenene Cup

Oppegårds J09 reiste hjem med en imponerende seiersrekke!

Reisen til Smaalenene Cup 2016 ble litt av et eventyr for Oppegårds J09.

To Oppegård-lag fra aldersklassen reiste til cupen, med mildt sagt gode resultater. Begge lagene gjorde det suverent!

SUPERJENTER: Oppegårds J09 gjorde det knallskarpt i Smaalenene Cup.
SUPERJENTER: Oppegårds J09 gjorde det knallskarpt i Smaalenene Cup. Foto: Richard Solberg Andersen

Rå seiersrekke

Det ble totalt åtte seiere på de to lagene.

Lag Gul, som stilte i pulje A i aldersklassen, stakk av med ikke mindre enn fire seiere. På resultatlisten sto blant annet en 1-5-seier mot HK Eidsberg J07 Gul og en 4-5-seier mot Ørje IL J09.

Lag Sort, som stilte i Pulje B i aldersklassen hadde en minst like imponerende seiersrekke, blant annet med enflott 5-2-seier mot Skiptvet Rød og en 6-2-seier mot HK Trøgstad 97 - j07.

Alt i alt en fabelaktig cup-helg, med rå innsats og lagspill.Neste helg blir det Drammens cup, hvor de spiller ett år opp!

Klikk i videovinduet for å se jentene i aksjon!

PS: Har ditt lag vært eller skal i aksjon i disse dager? Husk å sende oss video, bilder og litt tekst. Klikk her for å komme direkte til vår uploader, som gjør det enkelt for deg å få ditt lag i Oppegård Avis og oavis.no!

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen