Seiersbonanza i Smaalenene Cup

Oppegårds J09 reiste hjem med en imponerende seiersrekke!

Reisen til Smaalenene Cup 2016 ble litt av et eventyr for Oppegårds J09.

To Oppegård-lag fra aldersklassen reiste til cupen, med mildt sagt gode resultater. Begge lagene gjorde det suverent!

SUPERJENTER: Oppegårds J09 gjorde det knallskarpt i Smaalenene Cup.
SUPERJENTER: Oppegårds J09 gjorde det knallskarpt i Smaalenene Cup. Foto: Richard Solberg Andersen

Rå seiersrekke

Det ble totalt åtte seiere på de to lagene.

Lag Gul, som stilte i pulje A i aldersklassen, stakk av med ikke mindre enn fire seiere. På resultatlisten sto blant annet en 1-5-seier mot HK Eidsberg J07 Gul og en 4-5-seier mot Ørje IL J09.

Lag Sort, som stilte i Pulje B i aldersklassen hadde en minst like imponerende seiersrekke, blant annet med enflott 5-2-seier mot Skiptvet Rød og en 6-2-seier mot HK Trøgstad 97 - j07.

Alt i alt en fabelaktig cup-helg, med rå innsats og lagspill.Neste helg blir det Drammens cup, hvor de spiller ett år opp!

Klikk i videovinduet for å se jentene i aksjon!

PS: Har ditt lag vært eller skal i aksjon i disse dager? Husk å sende oss video, bilder og litt tekst. Klikk her for å komme direkte til vår uploader, som gjør det enkelt for deg å få ditt lag i Oppegård Avis og oavis.no!

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen