Svanhild S. Kvernaas, Seniorakademiet i Oppegård. Foto: Yana Stubberudlien
Kultur
Svanhild S. Kvernaas, Seniorakademiet i Oppegård. Foto: Yana Stubberudlien (Bilde: Yana Stubberudlien)

Seniorakademiet inviterer til jubileumsfest!

25 år med opplevelser!

Seniorakademiet i Oppegård feirer 25 år, og midt i et spennende høstprogram, tar akademiet seg tid til å feire, selvfølgelig med de mange brukerne av tilbudet.

Populært

Man kan trygt si at Seniorakademiet er en viktig og populær bidragsyter til et bredere opplevelsestilbud for kommunens seniorer.

– Vi startet med 30 medlemmer i 1991 og nå er vi 590! Jeg blir så lykkelig når jeg ser at det nærmest er full sal i Kolben på hvert møte, sier initiativtaker og leder for Seniorakademiet i Oppegård gjennom alle disse årene, Svanhild S. Kvernaas.

PS! Saken fortsetter under videovinduet, hvor du kan se jubilantorkesteret Follo Seniororkester i aksjon! Gled deg til konserten!

Klikk her for å høre Follo Seniororkester live!

Klart for fest

Jubileumsåret er preget av ikke mindre enn 13 forskjellige arrangementer av forskjellig slag, og det blir selvfølgelig jubileumsfest. Den finner sted onsdag den 19. oktober i Kolben.

Da blir det konsertFollo Seniororkester, som selv fyller ti år i år, skal sørge for mange godbiter og trekke fullt hus denne dagen.

Konserten går av stabelen klokken 11.00, og det blir lett servering. 

Seniorakademiets tilbud vil ikke slutte ved de 25 første år, garantert. 

Svanhild S. Kvernaas sier til slutt at alle interesserte over 55 år kan bli medlem av Seniorakademiet. Medlemskap koster 400 kroner per halvår. Ikke-medlemmer betaler 100 kroner per foredrag.

Les mer om Seniorakademiets tilbud her

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen