Senket av naboen

Oppegård-herrene ga tøff motstand mot seriefavorittene, men Ski ble for sterke og vant.

Oppegård-Ski 2 25-29: Serieleder Ski 2 fikk uventet tøff motstand da de kom til Greverudhallen denne lørdagen. 

PS! Saken fortsetter under bildet. Se glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken!

SVEVDE: Sondre Tusvik er et av de siste skuddene på Oppegård-treet. Hans skuddarm har puttet heftig mye i årets sesong, og han er så langt i år en av lagets mestskårende.
SVEVDE: Sondre Tusvik er et av de siste skuddene på Oppegård-treet. Hans skuddarm har puttet heftig mye i årets sesong, og han er så langt i år en av lagets mestskårende. Foto: Anders Nordheim Dahl


På forhånd hadde nok mange trodd at serielederen skulle grisebanke Oppegård-herrene, men slik ble det ikke. Hjemmelaget ga tøff motstand gjennom store deler av kampen, og det ble bare med en firemåls-seier for gjestene fra Ski.

Oppegård ligger på en syvendeplass på tabellen for øyeblikket med to poeng. Neste kamp for herrene våre er borte mot Siggerud i Siggerudhallen mandag den 31. oktober klokken 21.00, mens neste hjemmekamp er søndag den 13. november klokken 15.30 mot Skiptvedt i Greverudhallen. 

Skiptvedt ligger nest nederst på tabellen, så dette er en kamp som Oppegård bør kunne hale i land. 

PS! Se glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen