FORNØYD SÅ LANGT: KIL-trener Knut Slatleims krigere har gjort en fabelaktig innsats så langt i år. Guttas kjemping på banen har gitt resultater.
Sport
FORNØYD SÅ LANGT: KIL-trener Knut Slatleims krigere har gjort en fabelaktig innsats så langt i år. Guttas kjemping på banen har gitt resultater. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Skal kjempe knallhardt

Trener Knut Slatleim er fornøyd med sesongen så langt. Nå er KILs A-lag i fjerdedivisjon klare for høsesesongen.

A-laget til Kolbotn kjemper om poengene i fjerdedivisjon. Laget har gjort noen kvantesteg i forhold til fjorårets sesong, og har plassert seg på en pen sjetteplass på tabellen med 23 poeng.

Fornøyd

Trener Knut Slatleim er fornøyde med innsatsen til guttene sine så langt. 

– Vi er godt fornøyde med innsatsen i vårsesongen. Etter litt dårlig betalt poengmessig de første fire kampene har det løsnet skikkelig og vi avsluttet våren med tre strake seiere mot sterk motstand, sier Slatleim.

Serieleder Årvoll har 38 poeng, noe som nok kan bli vanskelig å ta, men alt i alt har Kolbotn god grunn til å være fornøyde med sesongen så langt.

– Denne høsten ønsker vi å fortsette jobben vi har gjort med vårt spillemønster og har som ambisjon å styre kampene vi er involvert i. Vi ønsker også å fortsette resultatene vi har hatt etter den tøffe åpningen, sier treneren.

– Laget er ved høst-seriestart skadefritt og har gjennomført trening i to til tre uker, pluss en treningskamp som endte med 6-2 seier over Oppegård A-lag, sier han.

BEDRE ENN I FJOR: A-laget viser gode takter i årets sesong. Her spiller de mot Lille Tøyen i starten av sesongen, en kamp de vant 2-1.
BEDRE ENN I FJOR: A-laget viser gode takter i årets sesong. Her spiller de mot Lille Tøyen i starten av sesongen, en kamp de vant 2-1. Foto: Anders Nordheim Dahl

 Tror ikke på opprykk

Alt i alt kan treneren og laget være fornøyd, men noe opprykk til tredjedivisjon, er treneren nøktern til.

– Målsetningen fra før sesongen står og vi ønsker å havne topp seks slik at vi holder oss i divisjonen etter omleggingen av seriesystemet. Alt over dette er en eventuell bonus, sier han.

Neste hjemmekamp for A-laget er den 16. august klokken 20.15 på Sofiemyr stadion. Motstander er Langhus.

Her kan du se Kolbotns A-lag i aksjon mot Lille Tøyen tidligere i sesongen

Kommende hjemmekamperkamper

Har du lyst til å se laget i aksjon? Her er datoer og tidspunkter for hjemmekampene til A-laget fremover. 

  • 16. august: Kolbotn-Langhus, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 30. august: Kolbotn-Brosundet, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 13. september: Kolbotn-Frigg 2, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 27. september: Kolbotn-LynToppf.2, Sofiemyr stadion klokken 20.15

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen