FORNØYD SÅ LANGT: KIL-trener Knut Slatleims krigere har gjort en fabelaktig innsats så langt i år. Guttas kjemping på banen har gitt resultater.
Sport
FORNØYD SÅ LANGT: KIL-trener Knut Slatleims krigere har gjort en fabelaktig innsats så langt i år. Guttas kjemping på banen har gitt resultater. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Skal kjempe knallhardt

Skal kjempe knallhardt

A-laget til Kolbotn kjemper om poengene i fjerdedivisjon. Laget har gjort noen kvantesteg i forhold til fjorårets sesong, og har plassert seg på en pen sjetteplass på tabellen med 23 poeng.

Klikk her for å komme til Guiden for å følge med på kamptidspunkter

Fornøyd

Trener Knut Slatleim er fornøyde med innsatsen til guttene sine så langt. 

– Vi er godt fornøyde med innsatsen i vårsesongen. Etter litt dårlig betalt poengmessig de første fire kampene har det løsnet skikkelig og vi avsluttet våren med tre strake seiere mot sterk motstand, sier Slatleim.

Serieleder Årvoll har 38 poeng, noe som nok kan bli vanskelig å ta, men alt i alt har Kolbotn god grunn til å være fornøyde med sesongen så langt.

– Denne høsten ønsker vi å fortsette jobben vi har gjort med vårt spillemønster og har som ambisjon å styre kampene vi er involvert i. Vi ønsker også å fortsette resultatene vi har hatt etter den tøffe åpningen, sier treneren.

– Laget er ved høst-seriestart skadefritt og har gjennomført trening i to til tre uker, pluss en treningskamp som endte med 6-2 seier over Oppegård A-lag, sier han.

BEDRE ENN I FJOR: A-laget viser gode takter i årets sesong. Her spiller de mot Lille Tøyen i starten av sesongen, en kamp de vant 2-1.
BEDRE ENN I FJOR: A-laget viser gode takter i årets sesong. Her spiller de mot Lille Tøyen i starten av sesongen, en kamp de vant 2-1. Foto: Anders Nordheim Dahl

 Tror ikke på opprykk

Alt i alt kan treneren og laget være fornøyd, men noe opprykk til tredjedivisjon, er treneren nøktern til.

– Målsetningen fra før sesongen står og vi ønsker å havne topp seks slik at vi holder oss i divisjonen etter omleggingen av seriesystemet. Alt over dette er en eventuell bonus, sier han.

Neste hjemmekamp for A-laget er den 16. august klokken 20.15 på Sofiemyr stadion. Motstander er Langhus.

Her kan du se Kolbotns A-lag i aksjon mot Lille Tøyen tidligere i sesongen

Kommende hjemmekamperkamper

Har du lyst til å se laget i aksjon? Her er datoer og tidspunkter for hjemmekampene til A-laget fremover. 

  • 16. august: Kolbotn-Langhus, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 30. august: Kolbotn-Brosundet, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 13. september: Kolbotn-Frigg 2, Sofiemyr stadion klokken 20.15
  • 27. september: Kolbotn-LynToppf.2, Sofiemyr stadion klokken 20.15

Klikk her for å komme til Guiden for å følge med på kamptidspunkter

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

– Bare negative prøvesvar så langt

I forbindelse med smittetilfelle hos en SFO-ansatt og en barnehageansatt har 16 personer blitt testet for covid-19. Kommuneoverlegen sier at situasjonen med de foreløpige prøvesvarene ser veldig lovende ut. Les hele saken

Nyheter Skolestart i Nordre Follo

Varsler annerledes første skoledag

Skolestarten for førsteklassingene i vår kommune blir annerledes i år. – For å unngå å bryte enmetersregelen blir ikke førsteklasseforeldrene invitert inn i klasserommet, sier områdeleder for skolene i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg. Les hele saken

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Til toppen