KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen.
Sport
KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen. (Bilde: Privat)

Skjøt seg til Junior-EM

Skiskyttertalentet Erlend Hokolt, markerte seg i Junior NM i Holmenkollen i helgen. Nå er han på vei til Junior-EM i Nove Mesto,Tsjekkia.

Den talentfulle Oppegårds-gutten tok gullet hjem da han leverte en knall-sterk andre etappe i Kollen i helgen. Da ble det gull til kretsen Oslo og Akershus i Junior NM, og Hokholt sikret seg også et uttak til Junior-EM i samme slengen. 

Ps. Saken fortsetter under bildet!

GLADE GULLGUTTER: Dette er guttene som tok hjem gullet i Kollen i helgen. (F.v) Erlend Hokholt, Oslo Skiskytterlag, Sverre Glomnes, Nes, Fredrik Bucher-Johansen, TRY IL og Øyvind Lio, Bjerke IL .
GLADE GULLGUTTER: Dette er guttene som tok hjem gullet i Kollen i helgen. (F.v) Erlend Hokholt, Oslo Skiskytterlag, Sverre Glomnes, Nes, Fredrik Bucher-Johansen, TRY IL og Øyvind Lio, Bjerke IL . Foto: Privat

 

Hokholt tar et ettårsstudium med pedagogikk på Høgskolen i Lillehammer, men drømmen er å gjøre skiskytingen til karriere.

 – Nå tar det hele livet mitt. Jeg prøver å være en 24-timersutøver. Jeg sover og spiser mest mulig riktig så jeg får mest mulig ut av treningen, sier Hokholt.

Han er strålende fornøyd med å ha blitt tatt ut til Junior-Em, som starter allerede denne helgen.

Første internasjonale konkurranse

Hokholt går 10 kilometer sprint på lørdag og 12,5 kilometer jaktstart på søndag. Pappa, Erik Hokholt, er spent på konkurransen.

– Dette blir hans første internasjonale konkurranse, det blir veldig spennende å se hvordan det går. Det er veldig mange gode russere, tsjekkere og franskmenn i 20-21 års klassen, sier pappa Hokholt, som reiser ned for å heie frem sønnen i helgens internasjonale debut. 

Ps. Les mer under bildet!

KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen.
KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen. Foto: Privat

 

På vei mot målet

Oppegårds store skiskytter-sønn er god på vei til å nå målene han har satt seg, og Junior-EM er et stort skritt i riktig retning.

– Det å ta medalje i et stort mesterskap, VM eller eller OL når jeg er senior, det er det som driver meg. Jeg setter meg mål for sesongen som kommer, videre etter det prøver jeg å sette meg mål for hver måned, uke og til slutt prøve å bli bedre hver dag.

Oppegård Avis ønsker lykke til i Nove Mesto! Vi heier på deg, Erlend!

 

 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen