KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen.
Sport
KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen. (Bilde: Privat)

Skjøt seg til Junior-EM

Skiskyttertalentet Erlend Hokolt, markerte seg i Junior NM i Holmenkollen i helgen. Nå er han på vei til Junior-EM i Nove Mesto,Tsjekkia.

Den talentfulle Oppegårds-gutten tok gullet hjem da han leverte en knall-sterk andre etappe i Kollen i helgen. Da ble det gull til kretsen Oslo og Akershus i Junior NM, og Hokholt sikret seg også et uttak til Junior-EM i samme slengen. 

Ps. Saken fortsetter under bildet!

GLADE GULLGUTTER: Dette er guttene som tok hjem gullet i Kollen i helgen. (F.v) Erlend Hokholt, Oslo Skiskytterlag, Sverre Glomnes, Nes, Fredrik Bucher-Johansen, TRY IL og Øyvind Lio, Bjerke IL .
GLADE GULLGUTTER: Dette er guttene som tok hjem gullet i Kollen i helgen. (F.v) Erlend Hokholt, Oslo Skiskytterlag, Sverre Glomnes, Nes, Fredrik Bucher-Johansen, TRY IL og Øyvind Lio, Bjerke IL . Foto: Privat

 

Hokholt tar et ettårsstudium med pedagogikk på Høgskolen i Lillehammer, men drømmen er å gjøre skiskytingen til karriere.

 – Nå tar det hele livet mitt. Jeg prøver å være en 24-timersutøver. Jeg sover og spiser mest mulig riktig så jeg får mest mulig ut av treningen, sier Hokholt.

Han er strålende fornøyd med å ha blitt tatt ut til Junior-Em, som starter allerede denne helgen.

Første internasjonale konkurranse

Hokholt går 10 kilometer sprint på lørdag og 12,5 kilometer jaktstart på søndag. Pappa, Erik Hokholt, er spent på konkurransen.

– Dette blir hans første internasjonale konkurranse, det blir veldig spennende å se hvordan det går. Det er veldig mange gode russere, tsjekkere og franskmenn i 20-21 års klassen, sier pappa Hokholt, som reiser ned for å heie frem sønnen i helgens internasjonale debut. 

Ps. Les mer under bildet!

KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen.
KNALL-STERK: Erlend leverte en strek andre etappe i Junior NM i Kollen. Foto: Privat

 

På vei mot målet

Oppegårds store skiskytter-sønn er god på vei til å nå målene han har satt seg, og Junior-EM er et stort skritt i riktig retning.

– Det å ta medalje i et stort mesterskap, VM eller eller OL når jeg er senior, det er det som driver meg. Jeg setter meg mål for sesongen som kommer, videre etter det prøver jeg å sette meg mål for hver måned, uke og til slutt prøve å bli bedre hver dag.

Oppegård Avis ønsker lykke til i Nove Mesto! Vi heier på deg, Erlend!

 

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen