Smell for Oppegård i indre Østfold

Skiptvedt-syndromet slo til igjen for fjerdedivisjonsherrene.

Skiptvedt-Oppegård 27-20: Det er rart med det, men det virker nærmest som det hviler en forbannelse over Oppegård hver gang herrene reiser til Skiptvedt. 

De hvite og røde er et lag som Oppegård potensielt kan slå, men også i helgens kamp viste dette seg å ikke stemme. TIl tross for innbitt og hard kjemping, endte det med tap for herrene våre i indre Østfold foran en nesten fullsatt tribune.

NEI, NEI, NEI: Oppegård har ingen god statistikk fra Skiptvedt, og slik ble det denne gangen også. Det ble tap.
NEI, NEI, NEI: Oppegård har ingen god statistikk fra Skiptvedt, og slik ble det denne gangen også. Det ble tap. Foto: Anders Nordheim Dahl

Etter pause ledet Skiptvedt med syv mål. Oppegård gjorde sitt ytterste for å hente inn dette, og lå på et tidspunkt bak med bare tre mål, før det raknet mot slutten.

Poengene gikk velfortjent til Skiptvedt denne gangen også, men neste år kommer det nye sjanser til å slå laget!

Hjemmekamp neste kamp

For Oppegård-herrene nærmer sesongen seg slutten. Det er kun to kamper igjen, og begge er hjemmekamper. 

Først ut på banen som motstandere er BI Athletics søndag den 19. mars klokken 19.10 i Østre Greverud Idrettshall. Deretter venter hjemmeoppgjør mot Gamle Fredrikstad/Lervik søndag den 23. mars klokken 19.10, også den i ØGI.

Les også: Kolbotn 2 på tredjeplass på tabellen

Oppegård-herrene ligger nå på syvendeplass på tabellen etter fjorten spilte kamper med seks poeng. Rett under ligger BI Athletics med fire poeng, og nederst på tabellen ligger Eidsberg med null poeng. 

Dette betyr at Oppegård etter all sannsynlighet beholder sin plass i herrenes fjerdedivisjon også til neste sesong.

PS! Se video fra Skiptvedt-kampen øverst i saken!

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen