Solas siste raid på Sofiemyr

I helgen la Solveig Gulbrandsen fotballskolene på hyllen i det som ble en festkamp på stadion.

Kolbotn-Urædd 3-1: Det ble et fyrverkeri av en kamp på Sofiemyr stadion i helgen, som startet med hyllest og farvel til superlegende Solveig Gulbrandsen, og endte opp med en fantastisk fotballkamp. 

TAKKET FANSEN: Solveig Gulbrandsen og resten av KIL-damene takket de fremmøtte etter kampen.
TAKKET FANSEN: Solveig Gulbrandsen og resten av KIL-damene takket de fremmøtte etter kampen. Foto: Frode Monsen

Etter 90 minutter ble det seier til hjemmelaget, og et verdig farvel for Gulbrandsen. 

Blandede følelser

Gulbrandsen har blandede følelser om å gi seg, men er glad for å avslutte karrieren i Kolbotn.

– Det er er klart det er trist, men det føles veldig riktig nå. Jeg gir meg med en god følelse, og det kjennes fint å gi seg der det hele startet, sier Gulbrandsen.

Da dommeren blåste av kampen, kunne dronningen av KIL-fotballen gå av banen som kampens helt, og som den legenden hun er. 

PS: Saken fortsetter under bildet!

ET HERLIG RAID: Solveig Gulbrandsen skåret et herlig mål i sin siste kamp i KIL-drakten.
ET HERLIG RAID: Solveig Gulbrandsen skåret et herlig mål i sin siste kamp i KIL-drakten. Foto: Frode Monsen

 
Vi takker Gulbrandsen for innsatsen gjennom alle år i Kolbotn, og for norsk kvinnefotball. Klikker du play i videovinduet øverst i saken kan du se glimt fra helgens kamp!

Snart sesongslutt

Det er forøvrig kun én kamp igjen for Kolbotn-damene, og dét er mot Trondheims-Ørn lørdag den 5. november klokken 12.00 på Ranheim Arena. 

Kolbotn ligger i skrivende stund på fjerdeplass, bare to poeng bak Stabæk som ligger på bronseplass. Stabæk har også én kamp igjen, og det er mot Avaldsnes samme dag. Dermed blir det svært spennende i bronsekampen i årets toppserie!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen