Sølv til Lise Katrin i Østerrike

Nok en medalje til Oppegård IL og Norge i Special Olympics World Winter Games

JAAA! Det ble nok en medalje til Oppegård og Norge under Special Olympics World Winter Games i Østerrike i dag, da Lise Katrin Jensen fosset inn til sølvmedalje på 222 meter i finalen i konkuranse mot deltagere fra Singapore og Hongkong.

- Dette var gøy! Taktikken var å gå veldig fort og det klarte jeg, sier en fornøyd utøver etter løpet. 

Les også: Gull og sølv til Norge!

– Målet var å gå rakst ut fra start og holde tempoet oppe. eg er stolt! Nå gleder jeg meg til medaljeseremonien, legger hun til.

TOK SØLV: Lise Katrin Jensen fra Oppegård og Norge sikret oss nok en medalje i Østerrike.
TOK SØLV: Lise Katrin Jensen fra Oppegård og Norge sikret oss nok en medalje i Østerrike. Foto: Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF

Stolt trener

Også trener Camilla Farestveit er fornøyd med Jensens innsats.

– Jeg er stolt av Lise Katrin og resten av skøyteløperne. Det å være trener i Special Olympics World Games er utrolig gøy! Ny erfaring og fantastisk moro å se utøverne vise hva de kan og hvor mye de vi. Vi har vært vitne til det er store prestasjoner på isen her. Helt rått at alle har fått ny personlige rekord siden vi ankom Østerrike, sier hun.

Jensens medalje er Norges og Oppegårds tredje i mesterskapet. Fra før har Eirik Knudsen Gåseidnes tatt gull og Johanne Berg tatt sølv, begge på 777 meter. 

PS! Vi gratulerer! Du kan se vinnerløpet i videovinduet øverst i saken i sin helhet, filmet av engasjert far og trener Stål Rune Jensen!

Til toppen