GJØR DET GODT: Kolbotns A-lagsherrer i fotballens fjerdedivisjon, ser ut til å kunne hevde seg helt i toppen i år også.
Sport
GJØR DET GODT: Kolbotns A-lagsherrer i fotballens fjerdedivisjon, ser ut til å kunne hevde seg helt i toppen i år også. (Bilde: Samuel Ninson)

A-laget mot pallplass

Kolbotns A-lag for herrer gjør det godt denne sesongen. Tangering av fjorårets plassering på tabellen er nær.

Fotballsesongen er godt i gang, og med godt, mener vi svært godt for Kolbotns A-lag for herrer i fjerdedivisjon avdeling 03.

Etter 17 spilte seriekamper har laget innkassert ni seiere, ti uavgjort og har gått på seks tap, noe som er en pen statistikk, og som plasserer herrene våre på en pen fjerdeplass i serien.

Les også: Naboen ble for sterke for Kolbotn-herrene i håndball

Laget har faktisk samme poengsum som Grorud 2 som ligger rett over med bittelitt bedre målforskjell. D

et er riktignok et godt stykke opp til KFUM2, som leder tabellen med 44 poeng, men slik det ser ut nå, kan absolutt Kolbotn være med og kjempe om en pallplass i år også!

Dette er uansett svært lovende foran helgens oppgjør på bortebane! 

PS! Saken fortsetter under bildet!

GJØR DET GODT: Kolbotns A-lagsherrer i fotballens fjerdedivisjon, ser ut til å kunne hevde seg helt i toppen i år også. Her ser du fra serieåpningskampen mot Lille Tøyen.
GJØR DET GODT: Kolbotns A-lagsherrer i fotballens fjerdedivisjon, ser ut til å kunne hevde seg helt i toppen i år også. Her ser du fra serieåpningskampen mot Lille Tøyen. Foto: Samuel Ninson

Fremover

Det er fortsatt igjen mange serierunder å kjempe til seg poeng på, og det kan se ut som om KIL-herrene kan ha mulighet til å tangere bronseplassen fra i fjor.

Nå er det først bortekamp mot Grorud 2 den 17. september. Kampen spilles klokken 18.00 denne søndagen på Grorud Match kunstgress i Oslo. 

Les også: Se åpningskampen av nye Vålerenga stadion

Sist gang de to lagene møttes, ble det 0-0 på hjemmebane hos Kolbotn. Grorud 2 ligger på plassen over Kolbotn på tabellen, noe som gjør det ekstra viktig for Kolbotn å vinne denne kampen. Da er det altså pallplass i serien!

Manglerud Star kommer til neste hjemmematch den 25. september klokken 19.30 på Sofiemyr stadion.

Møt opp på stadion og hei frem herrelaget til nye triumfer i de resterende serierundene. Dette lover godt!

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen