ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen.
Sport
ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen. (Bilde: Kolbotn Hunters)

Arrangerer åpen dag - oppdag amerikansk fotball!

Har du lyst til å spille amerikansk fotball? Da bør du holde litt tid denne søndagen!

Er du interessert i amerikansk fotball og har lyst til å prøve å spille selv?

Søndag den 28. august klokken 15.00 avholder vårt amerikanske fotball-lag, Kolbotn Hunters, en åpen trening for senior-spillere, altså fra 17 år og oppover, med fokus på introduksjon av sporten til nye spillere.

Les også: Hunters jaktet på seieren

Moroa foregår på Sofiemyr stadion, og abolsutt alle fra sør til nord som er fascinert av sporten og har lys ttil å teste, og kanskje også få muligheten til å bli med på laget, er velkommen!

Erfaring unødvendig - kom som du er!

Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Utstyr kan lånes av Hunters, men ta med fotballsko om du har.

ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen..
ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen.. Foto: Kolbotn Hunters

– Vi ønsker å skape et godt miljø for deg som ny spiller, enten om du har vært borte i sporten før, eller er helt fersk. I dag består vi av erfarne og ferske spillere i alle aldre, og vi behøver flere. I Norge er Am. fotball virkelig en sport for alle. Det er ingen aldersbegrensning, og de ulike posisjonene på banen passer for alle kroppstyper, opplyser Harald F. Kruhaug i Hunters.

Les også: Se Kolbot Hunters sitt juniorlag i aksjon

– Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål, enten på veggen her eller i en privat melding til Kolbotn Hunters. Ta gjerne med en venn eller flere, er oppfordringen.

Også de yngste

Det er ikke bare seniorene som arrangerer åpen dag. Også Hunters sitt juniorprogram kommer til å holde åpen dag den 3. september. Mer informasjon kommer her etter hvert.

ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen..
ACTION: Kolbotn HUnters er et gjen med dyktive spillere, som har et godt samhold, og som er gode representaer både for egen sport og for kommunen.. Foto: Kolbotn Hunters

– Vi trenger også flere i trenerstaben vår! Hovedtrener Frank Valle har hatt god kontroll på gutta i snart fem år, men ettersom spillerstallen vokser trenger vi flere som bidrar på trenersiden. Har du erfaring med lagsport, amerikansk fotball eller bare er interessert i å lære mer, men ikke ønsker å spille, trenger vi også deg med på laget,
avslutter Kruhaug.

Les også: Se glimt fra denne sesongens første hjemmekamp for Hunters

Lurer du forresten på  hvordan dette ser ut i aksjon på banen? Sjekk videoen under. Her ser du en film fra et av årets sesongoppgjør for Hunters, nemlig mot Hurricanes på hjemmebane.

Klikk play for å se video!

 

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen