SPORT: Åttendeplass i VM-åpningen
Sport

Åttendeplass i VM-åpningen

Tårnåsens store ski-håp, Eirik Bye, sikret seg en åttendeplass i sitt første renn i Para-VM i kanadiske Prince George. Allerede i kveld får han en ny medaljesjanse.

Mange ble først kjent med Tårnåsens ski-stjerne under fjorårets Paralympics i Sør Korea, da han tok bronse på klassisk sprint.  

Men Bye har også tatt edelt VM-metall tidligere, da han sikret seg en tredjeplass under forrige VM.

Under gårsdagens 10 kilometer fri for synshemmede, skøytet han seg inn til en åttendeplass, sammen med ledsager Arvid Nelson. Han var drøye to minutter bak vinneren Yury Holub fra Hviterussland.

Ny sjanse

I kveld er det derimot duket for sprint for Bye & Nelson og det er lov å håpe på et nytt godt resultat i de kanadiske løypene.

Løpet sendes direkte på NRKs nett tv, som du finner link til HER.

Eirik Bye representerer selvsagt Oppegård IL i skisporet, og her kan du se hvordan hjemklubben mottok han og klubbkamerat Johannes Birkelund etter bronsen i Paralympics.

Nyheter Kommunen har fortsatt ingen kontroll 

Lekkasje av hydraulikkolje fra Regnbuen Gjenvinning: Tussetjern stengt for bading inntil videre

Kommunen ble varslet om oljesøl i Tussetjern fredag ettermiddag, men på grunn av rutinesvikt har meldingene ikke nådd rett instans i kommunen før sent lørdag kveld. Søndag ettermiddag har kommunen fortsatt ingen kontroll på lekkasjen.
Les hele saken

Til toppen