JENTENE MED GODT HUMØR: Marit Hansen (f.v.), Nina Jensen, Silje-Maria Markussen, Ane Mohn Bjelland, Sofia Petersen, Dordi Tingvoldli, Marte Westby, Vibeke Jensen, Hege Moen, Elisabeth Dragseth, Wibeche Andreassen, Lise Skagseth, Vibeke Skogsberg, Elin Flønes, Linda Ripel, Anne Kathrine Lillesvangstu, Anita Aasbrenn og Tone Spieler er klare for nye kollegaer!
Sport
JENTENE MED GODT HUMØR: Marit Hansen (f.v.), Nina Jensen, Silje-Maria Markussen, Ane Mohn Bjelland, Sofia Petersen, Dordi Tingvoldli, Marte Westby, Vibeke Jensen, Hege Moen, Elisabeth Dragseth, Wibeche Andreassen, Lise Skagseth, Vibeke Skogsberg, Elin Flønes, Linda Ripel, Anne Kathrine Lillesvangstu, Anita Aasbrenn og Tone Spieler er klare for nye kollegaer! (Bilde: Privat)

– Bli med på laget!

Håndballsesongen er i gang, og Oppegårds J33 er på jakt etter flere spillere for årets satsning.

– Målet er som det pleier å være, og det er at vi skal bli litt bedre enn i fjor, svarer trener Camilla Markholm for J33 når vi spør om målet for årets sesong for Oppegård ILs J33 i håndball.

Med dette sagt, laget vant sin regionserie i fjor, ble nummer to i nordisk mesterskap og nummer fem i EM, men det er ikke resultatene som teller mest.

– Det er gleden for håndball, samholdet og treningen, men selvfølgelig er det morsomt å vinne, sier Markholm med et smil.

Satser på to lag

Nå satser veterandamene på to lag denne sesongen.

– Det begynner å bli et stort sprik i alder, og det er klart at det er en forskjell på om man er 33 eller 50 pluss, så derfor søker vi nå flere spillere, og det er «unge» spillere vi mangler mest av, sier Markholm.

– TA KONTAKT: Trener for J33, Camilla Markholm, er klar for kontakt med nye spillere.
– TA KONTAKT: Trener for J33, Camilla Markholm, er klar for kontakt med nye spillere. Foto: Anders Nordheim Dahl

Målet er å få til to lag, med ett for «ungdommen» og ett for dem som er litt eldre, men som fortsatt elsker sporten.

Les også: Brakseier for J33

– Har man først spilt håndball en gang, så er det vanskelig å få sporten ut av sjelen, og vi søker etter spillere som både fortsatt er aktive, eller som har lagt håndballen på hyllen en stund og som ønsker seg tilbake til sporten, sier Markholm.

– Vi har et svært sammensveiset lag med lave skuldre og stor takhøyde. Dessutten har ingen i vår alder vondt av å røre litt på seg. Vi trener på fredager fra klokken 18.00-19.00, men har også en to-timers økt på onsdager fra klokken klokken 20.00-22.00 hvor vi først trener styrketrening sammen før vi trener sammen med
sjettedivisjons-damene, så det er et variert treningstilbud.

– Ingen unnskyldning

Alderen er selvfølgelig ingen hindring. Ikke tidsklemmen heller.

– Man føler seg uansett bedre når man får rørt litt på seg, og det føles godt å bruke disse timene på seg selv. Dessutten er vårt lag nærmest et «familieprosjekt», hvor barna alltid er velkommen og vi hjelper hverandre der det trengs, sier Markholm.

I SERIEN: Serien har startet svært godt for jentene i år. Blir det et nytt regionsmesterskap?
I SERIEN: Serien har startet svært godt for jentene i år. Blir det et nytt regionsmesterskap? Foto: Privat

– Det er heller ingen unnskyldning med «vondter» her og der, for det har man når man blir i vår alder uansett. Erfaringen er at alt blir bedre med litt trening, sier Markhold med et smil.

Trenern forteller nok en gang om det gode humøret i laget, som er viktig for resultatene. Det hjelper ikke å ha enkeltspillere som presterer, hvis ikke alle sider ved laget, også det sosiale fungerer.

Les også: – Knallstart på året for J33

– Vi har noe spesielt, og når man snakker på å være et lag, så er vi det på flere måter. Vi kompletterer hverandre og utfyller hverandre både på og utenfor banen, og her er det plass til flere som kan gjøre dette puslespillet enda mer komplett, sier hun.

PS! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se jentene i aksjon på banen!

Klikk play for å se video!

Satser

Målet er selvfølgelig et nytt seriemesterskap, og det blir EM i ett eller annet europeisk land i år også.

– Derfor håper vi på at det finnes noen innflyttere med håndball-kløe som kan melde sin interesse. Vi har plass til alle, så lenge du er over 33 år, avslutter Markholm.

PS! Klar for å begynne?`Ta kontakt med Camilla Markholm her!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Til toppen