VELFORTJENT: Borghild Holtedahl (t.h.) fikk sin velfortjente ros og heder, og ble en av årets OI'ere under årsmøtet i går for sin utrettelige innsats for å løfte turn-- og barn-gruppen i OI. Her blir hun gratulert av styreleder Vidar Fålun i OI.
Sport
VELFORTJENT: Borghild Holtedahl (t.h.) fikk sin velfortjente ros og heder, og ble en av årets OI'ere under årsmøtet i går for sin utrettelige innsats for å løfte turn-- og barn-gruppen i OI. Her blir hun gratulert av styreleder Vidar Fålun i OI. (Foto: OI)

Borghild fikk sin velfortjente heder

Under Oppegård ILs årsmøte ble turn- og barn-dronningen av OI hedret og ble en av årets OI'ere.

Under Oppegård ILs årsmøte i går ble flere personer som har gjort en ekstraordinær innsats for Oppegård IL hedret og utnevnt til Årets OI'ere, og en av dem som fikk velfortjent heder, var Borghild Holtedahl, som utrettelig står på for å sørge for at barn og unge får et så godt tilbud som de har i Oppegård ILs turn- og barn-gruppe.

Dette mente juryen

I Juryens begrunnelse står det.

Prisen går til en som kom inn i styret i sin gruppe og raskt tok leder rollen. Fokuset ble tidlig satt på økonomi og kontinuitet. Vedkommende fikk satt i system kontrakter med trenere, og  opplæring og kurs for å bedre kvaliteten.

Gruppen fikk nye drakter og utøvere ble motivert til å melde seg på stevner og konkurranser. Gruppen ble godt synlig i reportasjer i OI Avisen og Oppegård Avis.

Les også: Lever for turn og for å lære bort turn

Hun har også utvist stor kreativitet i metodene for å få sving på aktiviteten, både ved bruk av sosiale medier og knyttet til pengeinnsamling. Gruppen har fornyet utstyret og invester i i moderne apparater som AirTrax, noe som er spesielt populært blant guttene. Turngruppen er nå virkelig en god ambassadør og inngangsgruppe for Oppegård IL. 

Borghild Holtedahl kunne velfortjent ta imot ros, heder og ære. Det har hun fortjent. Vi gratulerer så mye!

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Politisk plattform for Nordre Follo

– Trist at FrP tyr til "fake news"

Gruppelederen for Arbeiderpartiet i Nordre Follo, Oddbjørn Lager Nesje, sier det er trist at FrP tyr til "fake news" i sitt angrep på flertallet i Nordre Follo når de sår tvil om flertallet skal bygge svømmehall på Kolbotn. Les hele saken

Til toppen