PIGGE GUTTER: Håndballgutta hjelper til med dekkskifte lørdag 26. oktober. Bak f.v.: Mikkel Westli, Sondre Indset, Elias Borge, Henrik Hedlund, Jørgen Aasmundstad, Markus Vestgren, Noah Jonlund. Foran f.v.: Niklas Gjerde, Sander Ly, Carl T. Johansen, Simen Sørgaard Olsen. Elio Karlsrud og Axel Skaarnes ikke var tilstede når bildet ble tatt.
Sport
PIGGE GUTTER: Håndballgutta hjelper til med dekkskifte lørdag 26. oktober. Bak f.v.: Mikkel Westli, Sondre Indset, Elias Borge, Henrik Hedlund, Jørgen Aasmundstad, Markus Vestgren, Noah Jonlund. Foran f.v.: Niklas Gjerde, Sander Ly, Carl T. Johansen, Simen Sørgaard Olsen. Elio Karlsrud og Axel Skaarnes ikke var tilstede når bildet ble tatt. (Foto: Marius Borge)

Dekker inn Bring

Kolbotn G16 kvalifiserte seg tidlig til Bring-serien. Nå håper de å finansiere litt av satsningen med å skifte dekk.

Lørdag 26. oktober, mellom 10.00 og 15.00, er Kolbotns G16 klare til dyst, for å tjene noen kroner til lagkassa. Da tilbyr håndballgutta dekkskift samt vask av sommerdekk på parkeringsplassen utenfor Sofiemyr stadion.

– Vi ønsker å tjene inn penger til Bring-serien, som er en nasjonal serie hvor vi skal reise rundt i Norge å spille håndball. Dette vil koste en del, og vi trenger derfor å samle inn litt ekstra penger, sier Mikkel Westli.

BRING IT ON: Mikkel Westli og Simen Sørgaard Olsen håper folk i nærmiljøet benytter seg av tilbudet og passer på å gjøre bilen klar til vinteren før snøen kommer. Foto: Privat

– Det er fint for oss gutta at vi kan gjøre noe selv for å samle inn penger, og at ikke alt bare går ut fra foreldrene våres lommebøker. Også blir det noe vi gjør felles som oppkjøring opp mot Bring-serien, supplerer Simen Sørgaard Olsen.

Dekkskifte og noe attåt

Håndballgutta håper på god inntjening, og stiller med salg av kaffe og vafler i tillegg til skifting av dekk. De bedyrer at det er helt trygt å bruke dem.

– Vi har god assistanse fra erfarne dekkskift-fedre, så det skal være trygt, forteller Olsen.

Nådd målet

Håndballgutta er fornøyde med å ha kommet med, og gleder seg til å vise hva de er gode for.

– Det har vært et mål for oss denne sesongen. Det er stort å vise at vi klarer det vi har trent for, sier Westli og Olsen.

Trener Thomas Murby ser også frem til å måle krefter med de beste.

Dekkskifte-lørdag

  • Lørdag 26. oktober tilbyr G16 dekkskifte på parkeringsplassen på Sofiemyr stadion.
  • Dekkskifte koster 250 kroner.
  • Dekkskifte og vask av sommerdekk koster 300 kroner.
  • Det selges kaffe og vafler.
  • Alle inntekter går til G16 og deres satsning i Bring-serien.

– Puljene er ikke klare men i utgangspunktet tar vi sikte på å nå nasjonalt sluttspill og å bli blant de tolv beste i Norge. Kommer man dit kan alt skje. Gutta trener fire dager i uka, pluss styrke på egenhånd og spiller en til to kamper per uke, så det er en gjeng som er veldig flinke til å trene, sier Murby.

Han legger til at de har jobbet for dette de siste tre årene, men at det ikke er nå de skal være best.

– Vi vil at de skal være med så lenge som mulig og på et så høyt nivå som mulig, men det er gleden ved å spille håndball som er viktigst.

Nå håper både trenere og spillere at lokalsamfunnet er med på å putte penger i kassa på lørdag.

– Bring kan fort koste ganske mange kroner så denne dekkskifte-dugnaden er egentlig ganske viktig. Det er vanlig at det koster oppmot ti tusen per person, avhengig av hvilke lag vi får, avslutter Murby.

GUTTER 16: Bak fra venstre: Petter Tusvik (Trener), Elio Karlsrud, Sander Ly, Henrik Hedlund, Mikkel Westli, Jørgen Aasmundstad, Niklas Gjerde, Elias Borge og Thomas Murby (Trener)Foran fra venstre: Simen Sørgaard Olsen,. Foto: Kil

Nyheter Rådmannens budsjettforslag

– Hva skal kirken bruke alle disse millionene til?

Oppegård Avis har fått flere henvendelser fra lesere etter saken om rådmannens forslag for kutt innen kultur samtidig som det foreslås å bevilge rundt 100 millioner kroner til kirken i planperioden 2020-2023. Det viser seg at mesteparten av det kommunale tilskuddet til kirken skal dekke lønnsutgifter. Les hele saken

Til toppen