I FRONT: Edward Sander Woldseth startet fra Pole og ledet fra start til mål i lørdagens første finale på Rudskogen Motorsenter.
Sport
I FRONT: Edward Sander Woldseth startet fra Pole og ledet fra start til mål i lørdagens første finale på Rudskogen Motorsenter. ( Foto: Racefoto.se)

Edward i ledelsen etter hjemmeseier på Rudskogen

Edward Sander Woldseth leder NEZ-mesterskapet (North European Zone) i Formula Nordic etter en ny seier på Rudskogen Motorsenter i helgen.

Greverud-gutten Edward Sander Woldseth fortsetter sin suksess i Formula Nordic-verden, med seier på Rudskogen i helgen som gikk. Dette ble Woldseths andre seier i sesongen. Sammenlagt er han nå i ledelsen. 

PÅ PALLEN: Edward Sander Woldseth kunne ta steget opp på det høyeste trinnet på pallen for andre gang denne sesongen. Her sammen med William Winsth til venstre som ble nummer to i race 1 og Viktor Andersson som ble nummer tre. Foto: Racefoto.se

– Vi vant kvalifiseringen og startet i Pole i Race 1, derfra kunne vi kjøre ganske trygt inn til sesongens andre seier, forteller Woldseth, som kjører for Team Greenpower. 

Svært tett

Det er syv løpshelger i årets sesong, og to eller tre finaler kjøres hver helg. Under den andre finalen på Rudskogen ble det et jevnt race, og det skilte til slutt bare 1,5 sekunder mellom de fire som kjempet om seieren. 

– Det var et utrolig jevnt heat, og dette var kanskje den mest spennende finalen jeg har kjørt. Jeg kjørte meg opp til en andreplass, men jeg ble utsatt for en brake testing en halv runde før mål, og endte på femteplass i race 2. Nivået i år er utrolig høyt, og mesterskapet videre blir utrolig spennende, forteller Edward Sander Woldseth.

Svenske William Winsth tok seieren i det andre racet, og svensken er også han som ligger nærmest Woldseth i mesterskapet, men det skiller kun to poeng mellom de to.

Til Sverige

Neste runde kjøres på den svenske banen Anderstorp første helgen i juni, og Woldseth har klare mål.

– Anderstorp er en bane jeg liker svært godt, og målsettingen der blir å vinne begge finalene, og dermed øke ledelsen i sammendraget. Nivået i Formula Nordic er veldig mye bedre enn vi forutså før sesongstart, så det blir fullt fokus fremover, forteller Woldseth.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen