I FRONT: Edward Sander Woldseth startet fra Pole og ledet fra start til mål i lørdagens første finale på Rudskogen Motorsenter.
Sport
I FRONT: Edward Sander Woldseth startet fra Pole og ledet fra start til mål i lørdagens første finale på Rudskogen Motorsenter. ( Foto: Racefoto.se)

Edward i ledelsen etter hjemmeseier på Rudskogen

Edward Sander Woldseth leder NEZ-mesterskapet (North European Zone) i Formula Nordic etter en ny seier på Rudskogen Motorsenter i helgen.

Greverud-gutten Edward Sander Woldseth fortsetter sin suksess i Formula Nordic-verden, med seier på Rudskogen i helgen som gikk. Dette ble Woldseths andre seier i sesongen. Sammenlagt er han nå i ledelsen. 

PÅ PALLEN: Edward Sander Woldseth kunne ta steget opp på det høyeste trinnet på pallen for andre gang denne sesongen. Her sammen med William Winsth til venstre som ble nummer to i race 1 og Viktor Andersson som ble nummer tre. Foto: Racefoto.se

– Vi vant kvalifiseringen og startet i Pole i Race 1, derfra kunne vi kjøre ganske trygt inn til sesongens andre seier, forteller Woldseth, som kjører for Team Greenpower. 

Svært tett

Det er syv løpshelger i årets sesong, og to eller tre finaler kjøres hver helg. Under den andre finalen på Rudskogen ble det et jevnt race, og det skilte til slutt bare 1,5 sekunder mellom de fire som kjempet om seieren. 

– Det var et utrolig jevnt heat, og dette var kanskje den mest spennende finalen jeg har kjørt. Jeg kjørte meg opp til en andreplass, men jeg ble utsatt for en brake testing en halv runde før mål, og endte på femteplass i race 2. Nivået i år er utrolig høyt, og mesterskapet videre blir utrolig spennende, forteller Edward Sander Woldseth.

Svenske William Winsth tok seieren i det andre racet, og svensken er også han som ligger nærmest Woldseth i mesterskapet, men det skiller kun to poeng mellom de to.

Til Sverige

Neste runde kjøres på den svenske banen Anderstorp første helgen i juni, og Woldseth har klare mål.

– Anderstorp er en bane jeg liker svært godt, og målsettingen der blir å vinne begge finalene, og dermed øke ledelsen i sammendraget. Nivået i Formula Nordic er veldig mye bedre enn vi forutså før sesongstart, så det blir fullt fokus fremover, forteller Woldseth.

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen