I SKJØNN FORENING: Basket og volleyball i skjønn forening på sandvolleyballbanen, selv om det satt langt inn for basketgutta å ta av seg skoene… Sandvolleyballbanen var dagens mest populære arena. (Foto: Kjersti Langekjend)
ELEGANT: Nesten alle var innom og prøvde RG sine bånd, både små og store. RG-jentene var kyndige veiledere. (Foto: Kjersti Langekjend)
ELEGANT: Nesten alle var innom og prøvde RG sine bånd, både små og store. RG-jentene var kyndige veiledere. (Foto: Kjersti Langekjend)
MINI-BASSENG: Selv om bassenget var lite og avkjølende, er svømming en stor idrett i Kolbotn. (Foto: Kjersti Langekjend)
FREMTIDIG BRYTER: Bryting er en mindre idrett i Kolbotn, men en av de mest tradisjonsrike og har fostrer mange mestere opp gjennom tiden. Kanskje vi her ser en fremtidig verdensmester i aksjon? (Foto: Kjersti Langekjend)
TØFF, TØFFERE: Håndball er en tøff sport, men amerikansk fotball er kanskje enda tøffere, og her prøver noen håndballgutter seg på å komme igjennom. (Foto: Kjersti Langekjend)
ORIENTERING: Kolbotn og Skimt orienteringslag viste seg frem med en spennende bane, mange klarte postene. En fin idrett, for alle aldersgrupper. (Foto: Kjersti Langekjend)
PRESISJON: Rekrutteringen til håndball er kanskje sikret, gøy med presisjonskasting er det i hvert fall. (Foto: Kjersti Langekjend)
VOKSER: Basket er en voksende idrett i Kolbotn, og mange prøvde seg på kurvene. (Foto: Kjersti Langekjend)
BEST MED BALL: Ingen KIL dag uten den største idretten, fotball. Under flott instruksjon fra junior gutta fikk mange prøve seg på typiske treningsøvelser. (Foto: Kjersti Langekjend)
HEIA, HEIA: Konkurransen startet med en orienteringsøvelse, og RG fikk et solid forsprang, men også de strevde med å få fotballen i karet. (Foto: Kjersti Langekjend)
VANT: RG-jentene kom seg gjennom de andre øvelsene, presisjonskasting, slå hjul, fylle vann i mugge med pose, og kompisbæring. Bryting var hakk i hæl på slutten, men RG-jentene trakk det lengste strået! (Foto: Kjersti Langekjend)
VANT: RG-jentene kom seg gjennom de andre øvelsene, presisjonskasting, slå hjul, fylle vann i mugge med pose, og kompisbæring. Bryting var hakk i hæl på slutten, men RG-jentene trakk det lengste strået! (Foto: Kjersti Langekjend)
MESTERNES MESTER: Det ble også gjennomført en spennende Mesternes Mester-konkurranse mellom gruppene. Mesternes Mester- konkurransen var en uhøytidelig stafett mellom gruppene, hvor hver av gruppene stiller med to representanter. Det ble i god Mesternes Mester-stil gjennomført forskjellige øvelser, som gikk på styrke, smarthet, presisjon og hurtighet. Spente utøvere klare for start, hvem tar tittelen hjem til sin gruppe? Fra venstre: Bryting, håndball, fotball, RG, basket, amerikansk fotball og volleyball. (Foto: Kjersti Langekjend)

En knall dag med KIL

Lørdag 9. juni arrangerte Kolbotn IL "KIL-dagen" på Sofiemyr. Se bildeserie!

Dagen for å vise frem og prøve Kolbotn IL sine mange idrettsgrener, ble en flott dag for deltakerne. Deltakerne fikk prøve seg på alt fra bryting til ring, og alle  var ballsportene representerte.

Les også: Spenstig idrettsuke

Alle som kom fikk prøve hvilke aktiviteter de ville, og i valgfri rekkefølge. Og selvsagt stilte Kulinaris opp med is til deltakerne!

Se bildeserie fra dagen øverst i saken.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen